Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od kilku dni gdy próbuje zalicytować coś na allegro, przekierowuje mnie do strony z moimi danymi i wyskakuje mi napis :
( wcześniej licytowałam produkty i wszystko było ok). Z jakiegoś powodu rubryka z województwem jest pusta i pomimo, że ją uzupełniam problem nie znika. Z góry dziękuje za pomoc.
@Client:113252048 Konsultuję Twoje zgłoszenie z zespołem odpowiedzialnym za tę tematykę. proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
@Client:113252048 w imieniu Wiktorii, przekazuję, że problem nie powinien już występować, ponieważ dopisaliśmy województwo do konta. Daj proszę znać, gdyby było inaczej.
Błąd, niestety, wciąż nie zniknął. Mimo, że rubryka - województwo - jest uzupełniona, to wciąż nie mogę niczego licytować. Do tej pory licytowałem tylko u jednego sprzedawcy (znaczki). Dzisiaj próbowałem licytować u innej osoby i też powtórzyło się to samo. Przez tą sytuację straciłem kilkanaście licytacji na których mi zależało. 13 i 14.08. mam jeszcze kilka licytacji, w których udało mi się zalicytować kilka dni wcześniej i jeszcze mnie nie przelicytowano i chyba po tych dniach założę nowe konto.
@Client:113252048 spróbuj proszę jeszcze wyczyścić pliki cookies oraz pamięć podręczną, a także sprawdź, czy problem występuje także na innej przeglądarce.