Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Parę dni temu zamówiłem książkę. W informacji o zakupach nie ma tego śladu, pieniądze pobrane, zaś znajoma dostała moją przesyłkę! Nigdy nie używałem jej adresu, nr telefonu ani niczego podobnego. Przypadek jedynie sprawił, że przesyłkę otrzymałem, bo ona nie mieszka we Wrocławiu i prosiła mnie o odebranie paczki. Ja nawet nie słyszałem o takim bajzlu gdziekolwiek. Chcę wyjaśnień ww. sprawie.
@wolfius_2007 sprawdź jaki adres dostawy/odbioru masz w szczegółach zakupu? Jak niema śladu po transakcji w allegro to może zakup z innego konta nastąpił (np. tej znajomej)?
@wolfius_2007 poproszę o numer tego zamówienia.
Czy ja również mogę prosić o sprawdzenie? Również nie otrzymałem monet za zamówienie
@readyfredi Czy możesz doprecyzować, za co to miały być monety? Były dostępne w ofercie, czy w ramach jednej z promocji? Jeśli tak to której?
Za zakup w pierwsze dni tygodnia, poniedzialek albo wtorek do paczkomatu allegro delivery. W aplikacji przy zakupie i wyborze dostawy wyświetlała się ikonka monety przy konkretnej dostawie.
@readyfredi sprawdź tutaj. Monety z takich promocji trzeba odbierać ręcznie. Daj znać czy się udało.
Kilka razy wchodziłem po zakupie jak i po odbiorze i żadnej opcji dodania ręcznego nie było. Teraz tak samo
@readyfredi zweryfikuję tę sprawę.
@readyfredi przykro mi, ale otrzymałam informację, że nie spełniłeś warunków promocji. Zgodnie z regulaminem promocji:
"e. Do dnia 21.10 włącznie nie skorzystali z premiowanej Opcji Dostawy. Opcje Dostawy obsługiwane przez ORLEN Paczkę i biorące udział w Promocji to:
- Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka,
- Allegro Automat ORLEN Paczka."
Skorzystałeś z tej metody dostawy 9.10.2024.
@wolfius_2007 w mojej opinii możliwości są w zasadzie dwie:
1 - zakup był dokonany z innego konta niż to z którego piszesz (np. konta tej znajomej, lub innego które miało wcześniej jakieś zamówienia na adres we Wrocławiu)
2 - z Twojego konta zamawiałeś coś wcześniej na adres we Wrocławiu i dane do wysyłki się zapisały.
Innych możliwości zwyczajnie nie ma.
A zakup był na AL i go nie widać 🙂