anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

bez DPH (VAT), ako na to ?

segaaudio
#7 Wielbiciel#

Viac kupujem na Allegro, a chcel by som kupovať na firmu bez DPH, ako na to ? Platiť zbytočne naviac DPH nechcem. Cez štát v rámci únie by to malo byť bez DPH, a to som nastaviť nevedel. Platba nie je možná u Vás bez DPH, čo ma omedzuje pri nakupovaní.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

m_david
Expert Allegro.cz

Dobrý deň, áno, pri cezhraničnom predaji sa uplatňuje reverse charge. V súčasnosti však musíte prípadné zníženie sumy bez DPH dohodnúť priamo s predávajúcim. Plánujeme však systémové riešenie, tak ako sme ho už implementovali na českej verzii webu v podobe Allegro Business - https://allegro.cz/pomoc/pro-kupujici/jak-nakupovat/jak-nakupovat-s-allegro-business-d2YLwVawDFW?srs...

Marek
   Moderator

segaaudio
#7 Wielbiciel#

ičo a dič ani neviem pridať, vypisuje to nasledovné po "pridať údaje" : "Maximálny počet fakturačných údajov je 0. Odstráňte alebo upravte aktuálne údaje." Neviem ako na to a čo to pre mňa znamená, skúšal som už všetko.

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

@segaaudio, údaje o svojej spoločnosti môžete nastaviť https://allegro.sk/moje-allegro/moj-ucet/udaje-o-ucte, približne v polovici stránky 🙂

Marek
   Moderator

segaaudio
#7 Wielbiciel#

No práve tam to nefunguje. Je tam toto (obr.pripojený

Snímka obrazovky 2024-10-28 o 23.30.18.png

)

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Formulár by mal vyzerať takto:

m_david_1-1730187703504.png

m_david_3-1730187757868.png

Marek
   Moderator

segaaudio
#7 Wielbiciel#

Aha takže musím zadať extra adresu aj na fakturáciu, som to spravil už to ide, ďakujem.

oznacz moderatorów