Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
No i bum sądze że o to chodzi : kupiłem dzisiaj procesor https://allegro.pl/oferta/procesor-amd-ryzen-5-5600x-3-7ghz-box-100-100000065box-14555630167
5 min po zakupie zablokowano mi konto , nadal nie mam odpowiedzi z jakiegoś niby działu bezpieczeństwa.
Oczyuwiście na czacie nikt nie podał powodu blokady po podobno doradcy tego nie widzą.
Za szybko kupiłem ? zadnego bota nie używałem zakup poszedł 3 minuty po starcie promocji .
Potzebuje kupić jeszcze parę rzeczy i nie mam jak bo blokada .
Zabklkokowaliśmy Ci konto allegro. haha kurde smieszne
@WAMPIREZ a inne konta też zblokowane? (Jeżeli posiadasz)
Zaraz zobaczę konto żony. moment
Konto żony działa normalnie . Kurde mam konto ponad 20 lat kupiłem mase rzeczy , prywtnie i na firmę , ileś weryfikacji i i tak problem.
@WAMPIREZ to kontaktuj się z działem bezpieczeństwa Zawieszone konto
@WAMPIREZ Prawdopodobnie blokada dlatego że kupiłeś w Sklepie Allegro. Musisz mieć na pieńku z tym sklepem, może wystawiłeś kiedyś negatywną opinię, może jakieś zwroty ... itp.
Nie nigdy nie było problemu. Po raz kolejny zażądali zdjęć dowodu właśnie.
no bez przesady, z powodu negatywnych opinii czy mieograniczonych prawnie zwrotów - nie można odmawiać sprzedaży, ale konto zablokować można?
@Halfrunt Właśnie, najłatwiej zablokować konto, bo to ze względów "bezpieczeństwa". Natomiast odmówić sprzedaży formalnie nie można bo to byłoby bezprawne, chociaż na Allegro to chyba wszystko można...
ponaddto tu masz taniej https://allegro.pl/oferta/procesor-amd-ryzen-5-5600x-6-x-3-7-ghz-14713791085
niech ci żona kupi.
599 z wysyłką było na promce w sklepie alle. 200szt poszło w 8 minut.
@WAMPIREZ No to masz wyjaśnienie dlaczego blokada. Można się domyślić że wszystkim którzy załapali się na promocję zafundowali blokadę.
Ale promocja była...
Po kolejnej przesyłce dokumentów , konto zostało przywrócone. Oczywiście bez informacji o powodach blokady. Do następnego. pozdr
@WAMPIREZ ograniczenie zostało już zdjęte.