anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada konta bez podania przyczyny

poniat000
#7 Wielbiciel#

Dlaczego moje konto zostało zablokowane? Nie podano żadnej przyczyny, jestem z wami 17 lat!!, a tu ni z ..... ni z pietruchy blokada konta? O co kaman???

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@poniat000 Powodów blokady może być wiele. Mogło dojść do:

- włamania na konto,

- naruszenia zasad Allegro,

- zalegania z opłatami, 

- niedokańczanie transakcji. 

Powodów jest więcej, dlatego zachęcam do zajrzenia do artykułu pomocy. Jedyną opcją odblokowania konta jest skontaktowanie się z nami przez formularz kontaktowy. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Autozaslony
#12 Orędownik#

Czy Ty potrafisz odpowiadać na pytania? Sprzedawca pyta o przyczynę zablokowania konta a nie jakie mogą one być. Chyba jesteś w stanie sprawdzić co było powodem i odpowiedzieć w końcu konkretnie a nie cały dzień wklejać gotowe regułki w zależności od pytania?

Równie dobrze zróbcie sobie wolne i wrzućcie tutaj bota, który za Was będzie wklejał takie odpowiedzi.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Autozaslony Nie wyżywaj się na dziewczynach > im nie wolno ingerować w działania działu bezpieczeństwa > nie wolno im też za dużo pisać > w końcu to Allegro im płaci > niektóre tematy są "tabu"

Kiedyś było inaczej > ale Allegro "przykręciło śrubkę"🤔

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Autozaslony niestety nie jestem w stanie. Takie informacje posiada dział bezpieczeństwa, który bezpośrednio zajmuje się takimi sprawami. Zachęcam @poniat000 do kontaktu z nami przez formularz kontaktowy. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

poniat000
#7 Wielbiciel#

To proszę o podanie tego formularza tutaj bo naprawdę to jest chore co tu się dzieję, gdyby mi ukradli konto to bym nie mógł się na nie logować a hasło zmieniłem ostatnio więc to mógłby być powód tej **piiip**ycznej blokady??? 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@poniat000 wysłałam Ci go w pierwszej wiadomości 🙂 Wysyłam ponownie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?srsltid=AfmBOooRoCXxI8aBBzpPI7rTip1iBvOyY0zVL5M5D9JAwjtH1n4cvFnK

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów