anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

uszkodzony link

Client:87296636
#12 Orędownik#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

jeszcze ostatni gratis : jak zwykle bzdura -90% jest bez atestu i  Diamond 1" za 19,49 zl-  klikam jeden cal odsyla do 3/4 cala

https://allegro.pl/listing?string=Filtr%20sko%C5%9Bny%20do%20wody%20z%20atestem

wiecej mi sie nie chce ..zacznijcie nam placic ..to sie moze cos ruszy -prawda? bo wam sie tez nie chce ...nic a nic 

256-bit limit
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:87296636 Czy możesz doprecyzować, co dokładnie masz na myśli? Chodzi Ci o opcje filtrowania? 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#12 Orędownik#

@w_kiwi kiedys o tym napisaloby sie skrzyzowane linki,  ok MUSICIE miec ludzi wyksztalconych TECHNICZNIE, MEDYCZNIE, itd i jakos to pogrupowac w branze a nie pospolite ruszenie-bo jakos to bedzie i niech poprawaiaja ten twor zwanym allegro  i to jest wlasnie(bez urazy ) wspanialy przyklad ze ludzie nie majacy pojecia  o poszczegolnych branzach probuja znac sie na wszystkim i dlatego Pani Moderator nic nie rozumie a @LEW433 jak zwykle od lat lapie wszystko w lot i rzadzi 👑 -zrobcie go moderatorem .tylko chyba was na niego nie stac ::: ..ok łopatologicznie: prosze klinac na wasz link ktory wyslalem : widac pozycje czesto jako druga od gory: filtr skosny diamond 1" za 19,94zl .Ten znaczek" to cal nawazniejszy bo okresla rozmiar/srednice umownie przylacza  czy to wew czy to zewnetrzna  przedmiotu -skrotowo (czego wasza pseudo szukajka tez nie rozumie tez ze to i to toto samo plus kilka jeszcze innch koncowek)..i po kliknieciu w ten produkt zamiast 1" serwer wywala nam bledny produkt bo o przylaczu mniejszym = 3/4 cala a  nie jeden cal . Mam kilkadziesiat/kilkaset takich waszych bzudr .jedna z "fajniejszych" sprzed chwili zaraz opublikuje a co mi tam.... .bo takiej bzdury z koszem to jeszcze nie bylo :)) co mamy po waszej ostatniej redukcji kupjacych na tym portalu cz warto umierac za jeden malenki kwadracik : szukaj w opisie ofert ...serio? ale po tym bledzie u mnie z dzisiejszym koszem widze ze to ma juz o wiele grubsze nastepstwa bo sie definitywnie to laczy.

256-bit limit
oznacz moderatorów

#12 Orędownik#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  zgloszone tu zgloszone przez link ..na wszystko macie wywalone ...ok

256-bit limit
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Chodzi o pomieszane oferty, tu 3/4 cala z 1 calem.

oznacz moderatorów