anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

BLOKADA KONTA

Adam8888
#7 Wielbiciel

Witam

dostałem wiadomość z allegro : Na Twoim koncie w Allegro nałożyliśmy ograniczenia funkcjonalności

Pilnie rozwiąż problem opisany w dyskusji z kupującym Rudografia w sprawie oferty 12742804562.

W dyskusja została rozwiazania w styczniu . jako rozwiązana . miał ktoś taki absurd ? 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Autozaslony
#12 Orędownik

Allegro i brak absurdów jest jak Yeti, niby istnieje ale nikt go nie widział 😄

oznacz moderatorów

Adam8888
#7 Wielbiciel

najlepsze jest to z allegro nie odpisuje 

oznacz moderatorów

Adam8888
#7 Wielbiciel

czy ktos z allegro moze mi tu pomoc?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Adam8888 Kwestię blokady konta wyjaśnisz wyłącznie drogą mailową z naszym Działem Bezpieczeństwa. Widzę, że już utworzyłeś kilka zgłoszeń. Proszę, zaczekaj cierpliwie na odpowiedź. Pisanie kolejnych wiadomości w tej sprawie niczego nie przyśpieszy, a wprowadza jedynie zamieszanie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Adam8888
#7 Wielbiciel

dostałem wczoraj tez  wiadomość z: Allegro Protect [789259-1754920086] na ta wiadomość odpowiedziałem Wczoraj i przesłałem wyjaśnienia . nikt mi nie odpisał a dzis zablokowali mi konto i wpłaciły pieniądze klientowi .... 

a w dyskusji nie mogę się wypowiedzieć bo allegro zakończyło ta dyskusje . tez allegro zablokowało mi konto z tego tego tytyłu ze się nie wypowiedziałem w dyskusji które allegro zakończyło . jestem sprzedawca od 20 lat i nie spotkałem sie z takim czyms...

Tez wydałem decyzje reklamacyjna w dyskusji. I potwierdziło to allegro; Sprzedający wydał decyzję reklamacyjną, której nie możemy podważyć. W tej sytuacji, dyskusję na obecną chwilę zamykam. W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań, uprzejmie zapraszam do kontaktu przy pomocy linku: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

Powoli tracę nadzieje na normalna sprzedaż na allegro ....

oznacz moderatorów

Autozaslony
#12 Orędownik

Jak my wszyscy 😞

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Adam8888 Rozumiem. Przykro mi, ale na forum nie jestem w stanie udzielić Ci pomocy w kwestii blokady konta. Zgłoszenia są rozwiązywane w kolejności, w jakiej do nas trafią, dlatego proszę Cię o cierpliwość. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Adam8888
#7 Wielbiciel

chyba maja duzo zgłoszeń bo juz czekam 5-6 godzin . zero kontaktu 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Adam8888 ja bym nastawiał się na dni a nawet tygodnie 😎

oznacz moderatorów

Adam8888
#7 Wielbiciel

juz pare godzin to trwa.  A moim zdaniem nie jest słusznie nałożona blokada . ponieważ dyskusja została rozwiązana w  styczniu i została wydana decyzja . ktora nawet  pracownik allegro potwierdził . Teraz nic nie moge wystawic na allegro . A wiec moja firma traci z każda godzina . No i allegro tez bo klient nie kupic na allegro tylko np. na **piiip** lub empiku 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Adam8888 może ponowna reklamacja?

oznacz moderatorów

Adam8888
#7 Wielbiciel

nie było po zakończaniu dyskusji kolejnej dyskusji i reklamacji 

oznacz moderatorów