Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas licytacji przedmiotów na allegro pojawiła się oto taka wiadomość :
A mail jest o powodzie blokady? sprawę rozwiążesz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
treść meila od allegro
Dzień dobry,
informujemy, że zawiesiliśmy Twoje konto w związku z uzasadnionymi obawami co do bezpieczeństwa konta lub zawieranych transakcji, zgodnie z art 2.12 Regulaminu Allegro. Nasze obawy dotyczą zwłaszcza powiązań z innymi, objętymi przez nas sankcjami, kontami w Serwisie, co narusza dodatkowo art. 8.7 Regulaminu Allegro.
Wszystkie wystawione przedmioty na Twoim koncie zostały automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane.
@Kaoshi20 Widzę, że napisałeś już w tej sprawie przez formularz kontaktowy. Poczekaj na odpowiedź z zespołu, który zna szczegóły tej sprawy.
Dostałem następująca odpowiedz od zespołu allegro :
Dzień dobry,
Do konta miała dostęp osoba korzystająca wcześniej m.in. z Kaoshi Ronaldo199. Miały tam miejsce pewne naruszenia, w związku z czym, opierając się na artykułach 2.12 i 8.7 naszego Regulaminu, zmuszeni byliśmy nałożyć ograniczenia również na obecne konto.
Proszę o ponowny kontakt, gdy na w/w kontach wszystkie sprawy zostaną uregulowane.
Tylko nie mam pojęcia o co chodzi z tym że ktoś korzystał z mojego konta o nicku Kaoshi Ronaldo199 Co robić dalej ?
Skontaktować się maliowo.