Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni po raz pierwszy weszłam na Gadane i tu pisze gdyż jedna z moderatorek zabroniła mi tu pisać i grozi i straszy mnie blokada pisania , ale to nieważne
Do rzeczy opisuję sprawę ci można z tym zrobić .
Dział reklamacji notorycznie łamie regulamin, nikt w allegro nie weźmie się za ten dział i nie zakończy tego procederu łamania przez dział reklamacji regulaminu.
Moje dwie reklamacje nie zostały rozpatrzone w terminie jedną reklamacja z 18 października , druga reklamacja z 24 października października do dnia dzisiejszego nie ma odpowiedzi na reklamacje , a wiadomo gdy reklamacje nie zostaną rozpatrzone w terminie to uznaje się je za pozytywnie rozpatrzone .
W poniedziałek pisałem na whattsapie z doradca i napisałem kilka wulgarnych słów na dział reklamacji za notoryczne łamanie regulaminu, każdemu mogą nerwy puścić na to co wyprawia dział reklamacji ,doradca na whattsapie mnie nie zweryfikował tylko na mnie doniósł i mam blokadę konta, doradca ma mieć pewność że pisze z właścicielem konta, również został przez doradcę złamany regulamin.
Allegro regulamin nie obowiązuje i mogą łamać swój własny reguramin, gdy użytkownik to zrobi ma blokadę konta.
Każdego powinien obowiązywać reguramin nawet i allegro .
Do UOKIK nie ma sensu zgłaszać by musiało wpłynąć kilkanaście zgłoszeń żeby UOKiK zajął się sprawą i zrobił z tym porządek
@Agent555 Ale jednak piszesz > więc nie dostałeś bana (chwilowo)
Ma bana na Allegro. Nie przeszkadza to pisać na AG.