Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, proszę mi powiedzieć czy miał ktoś tak że nie może kupić nic przez allegro pay, ponieważ jest blokada na koncie allegro, nie jestem sprzedającą tylko kupuję, a wyskakuje mi że muszę uregulować zaległość za sprzedaż, na allegro pay też nie mam zadłużenia, od rana ma się ktoś że mną skontaktować z zespołu allegro i do tej pory nikt się nie odezwal, może miał ktoś też taki problem i powie mi co i jak dalej, pozdro
@annaoliwka2006 Blokada jest związana z zaległością w opłatach na koncie powiązanym z Twoim. Wyjaśnienie sytuacji na nim jest konieczne, żeby problem został usunięty.
Już napisałam do państwa maila, że nigdy nic nie sprzedawalam, nawet nie mam na koncie żadnych sprzedaży, więc jakim cudem ktoś miał by być powiązany z moim kontem, z maila też tylko ja korzystam, proszę wysłać dowody że ktoś coś sprzedawał z mojego konta, bo dla mnie to są jakies dziwne historie
Historie są dziwne co nie zmienia faktu że powiązanie jest. Może kupowałaś buty co inny allegrowicz w tym samym rozmiarze? Kto to wie.
A nie korzystasz z allegro na nowo kupionym sprzęcie używanym (smartfon, tablet, komputer)?
Może komuś kto sprzedaje na Allegro, udostępniała swoj wi-fi?
Nikt nie korzysta z mojego wi-fi, tylko córka 14 lat ona nic nie sprzedaję na allegro😅 , korzystam tylko z telefonu, nowy kupiony 2 lata temu w sklepie
@annaoliwka2006 może ktoś się logował na Twoim urządzeniu, może w pracy pracowałaś lub logowałaś się dla kogoś kto ma dług ?
Nie ,nikt nigdy nie logowal się na moim telefonie, ani na moim koncie, sprawa już wyjaśniona, zaszła pomyłka, blokada ściągnięta, pozdrawiam