Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dodajcie możliwość BLOKOWANIA OBSERWATORÓW lub Wyłączenie możliwości obserwowania ja na przykład mogę nie chcieć aby ktoś mnie obserwował kto chce kupić to kupi a obserwują tylko sprzedawcy nie życzę sobie aby mieli łatwo jak chcą to niech sobie w ofertach szukają te obserwacje to nie klienci a jak klienci to może kilku z kilkudziesięciu
Prosta zasada do manipulacji i walki na ceny ja nie muszę w tym udziału brać
@igormaster1980 napisał: "ja na przykład mogę nie chcieć aby ktoś mnie obserwował kto chce kupić to kupi a obserwują tylko sprzedawcy nie życzę sobie aby mieli łatwo"
Jest na to sposób. Jaki? Sprytny. 😉
Wydaje mi się, że lekko poniosły Cię nerwy. Sprzedający, jak zechcą będą Cię obserwować. Prostych narzędzi ku temu jest mnogo i bez pomocy Allegro.
Walka na ceny? Jest na Allegro taki pokraczny twór co się nazywa "produktyzacja".
Poczytaj o tym. Sprzedający nie muszą nikogo obserwować. Mają pod nos podsunięte.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dla mnie to możliwość obserwowania ofert jest bardzo wskazana zwłaszcza w licytacjach .Jako sprzedawca widzę które produkty są brane pod uwagę a jako kupujący zaznaczam sobie wybrane pozycje by móc je kupić w końcówce licytacji po korzystnych dla mnie cenach.