anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

BLOKOWANIE OBSERWUJĄCYCH

igormaster1980
#1 Nowicjusz#

Dodajcie możliwość BLOKOWANIA OBSERWATORÓW lub Wyłączenie możliwości obserwowania ja na przykład mogę nie chcieć aby ktoś mnie obserwował kto chce kupić to kupi a obserwują tylko sprzedawcy nie życzę sobie aby mieli łatwo jak chcą to niech sobie w ofertach szukają te obserwacje to nie klienci a jak klienci to może kilku z kilkudziesięciu

Prosta zasada do manipulacji i walki na ceny ja nie muszę w tym udziału brać

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:98572120
#13 Ambasador#

@igormaster1980 napisał: "ja na przykład mogę nie chcieć aby ktoś mnie obserwował kto chce kupić to kupi a obserwują tylko sprzedawcy nie życzę sobie aby mieli łatwo"

Jest na to sposób. Jaki? Sprytny. 😉

DECO-MASTER
#15 Entuzjasta#

Wydaje mi się, że lekko poniosły Cię nerwy. Sprzedający, jak zechcą będą Cię obserwować.  Prostych narzędzi ku temu jest mnogo i bez pomocy Allegro.

Walka na ceny? Jest na Allegro taki pokraczny twór co się nazywa "produktyzacja".

Poczytaj o tym. Sprzedający nie muszą nikogo obserwować. Mają pod nos podsunięte.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Dla mnie to możliwość obserwowania ofert jest bardzo wskazana zwłaszcza w licytacjach .Jako sprzedawca widzę które produkty są brane pod uwagę a jako kupujący zaznaczam sobie wybrane pozycje by móc je kupić w końcówce licytacji po korzystnych dla mnie cenach. 

oznacz moderatorów