anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak listu przewozowego

prudencja3
#7 Wielbiciel#

Witam .  W związku z zamówionym  dzisiaj prezentem mam zagwozdkę . Po opłaceniu zamówienia  pojawiła się taka informacja 

Twoja przesyłka

Aby uzyskać numer listu przewozowego,  skontaktuj się ze Sprzedającym 

Dość dziwne . Do tej pory kiedy zamawiałam rzeczy za pobraniem był opisany przewoźnik i numer przesyłki . Teraz nie wiem co i jak . Nie wiem co jest grane , sprzedający z którym rozmawiałam w sprawie zamówienia powiedział że ta sytuacja z brakiem listu przewozowego to sprawa Allegro. Liczę na to że ktoś kompetentny mi to wyjaśni 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

xyz96
#21 Demiurg#

@prudencja3 Rozmawiałaś z nim i nie podał Ci tego numeru listu? Dlaczego?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@prudencja3 Czy mogłabyś mi pokazać zdjęcie lub zrzut tej wiadomości? Gdzie dokładnie otrzymałaś taki komunikat? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

prudencja3
#7 Wielbiciel#

share7526080423661438825.jpg

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@prudencja3 Dziękuję, wszystko jest w porządku z Twoim zamówieniem. Tak jak pisali już tutaj inni użytkownicy, numer do śledzenia przesyłki pojawi się kiedy Sprzedający wprowadzi go do systemu. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

prudencja3
#7 Wielbiciel#

Dziękuję 🙂

oznacz moderatorów

ZibiK30
#18 Luminarz#

@prudencja3pojawi się jak sprzedawca zarejestruje przesyłkę u dostawcy 😉

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów

terazauto
#13 Ambasador#

@prudencja3 - numer przesyłki pojawi się po stworzeniu / przekazaniu przesyłki Kurierowi. Tak jest zawsze.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@prudencja3 sprzedawca musi to wprowadzić, może się pojawić jutro, wszystko zależy ile mają paczek do spakowania, to samo nie wskakuje kilka minut po zamówieniu 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów