Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . W związku z zamówionym dzisiaj prezentem mam zagwozdkę . Po opłaceniu zamówienia pojawiła się taka informacja
Twoja przesyłka
Aby uzyskać numer listu przewozowego, skontaktuj się ze Sprzedającym
Dość dziwne . Do tej pory kiedy zamawiałam rzeczy za pobraniem był opisany przewoźnik i numer przesyłki . Teraz nie wiem co i jak . Nie wiem co jest grane , sprzedający z którym rozmawiałam w sprawie zamówienia powiedział że ta sytuacja z brakiem listu przewozowego to sprawa Allegro. Liczę na to że ktoś kompetentny mi to wyjaśni
@prudencja3 Rozmawiałaś z nim i nie podał Ci tego numeru listu? Dlaczego?
@prudencja3 Czy mogłabyś mi pokazać zdjęcie lub zrzut tej wiadomości? Gdzie dokładnie otrzymałaś taki komunikat?
@prudencja3 Dziękuję, wszystko jest w porządku z Twoim zamówieniem. Tak jak pisali już tutaj inni użytkownicy, numer do śledzenia przesyłki pojawi się kiedy Sprzedający wprowadzi go do systemu.
Dziękuję 🙂
@prudencja3pojawi się jak sprzedawca zarejestruje przesyłkę u dostawcy 😉
@prudencja3 - numer przesyłki pojawi się po stworzeniu / przekazaniu przesyłki Kurierowi. Tak jest zawsze.
@prudencja3 sprzedawca musi to wprowadzić, może się pojawić jutro, wszystko zależy ile mają paczek do spakowania, to samo nie wskakuje kilka minut po zamówieniu 😉