dobry wieczór! Dlaczego dziś nie mogę zaplacić Paypalem za zakup? (kilka dni temu ta opcja była na liście metod płatności)
@Diana1972 Czy na pewno masz na myśli PayPal, czy może chodzi Ci o Allegro Pay?
Tak, dziś również zauważyłem, że opcja PayPal zniknęła, choć kilka dni temu była dostępna.
@Diana1972 @irmantasn123 Rozumiem przyzwyczajenie do opłacania zamówień poprzez metodę PayPal. Wczoraj została ona wyłączona w serwisie. Dobro naszych klientów jest na pierwszym miejscu, dlatego stale rozwijamy inne systemy transakcyjne.
Zachęcam do skorzystania z alternatywnych form płatności, takich jak Google Pay oraz karta płatnicza.
Kiedy zostanie wlaczona
@Client:145324365 nie mamy takich informacji, na ten moment zdecydowaliśmy o wyłączeniu opcji płatności PayPal.
Jaki był powód? Dlaczego ta informacja nie została przekazana do użytkowników Allegro?
Niestety ale ja również będę zmuszona zrezygnować z zakupów na allegro bez opcji płatności paypal, czy pieniądze które zapłaciłam za smart zostaną mi zwrócone skoro przez wasza decyzję nie mogę już korzystać z waszego portalu?
@Diana1972 przykro mi, że tak to odbierasz, działania podejmujemy zawsze w trosce o doświadczenie i bezpieczeństwo naszych klientów.
@Client:88514546 jeśli zrezygnujesz ze Smart!, otrzymasz proporcjonalny zwrot (tutaj znajdziesz szczegółowe informacje na ten temat).
Pani powie jakie bezpieczeństwo??? Bo powtarzacie ta sama odpowiec nie wiem, dbamy o klientów bezpieczeństwo tyle lat działało i teraz już nie dziwne!!
Macie płatność w euro a nie ma pay pal chyba ktoś nie mysli!
To alegro musi zlikwidować płatność w euro jak nie można płacić z Pay pal
@Client:145324365 dziękuję za Twoje uwagi. Wciąż możesz opłacić zakupy w euro za pomocą kart Visa i Mastercard.
Ale ja chcę z Pay pal więc straciliście właśnie dużo klientów brawo dla pomyslodawcy
Proszę napisać czy będzie przywrócona płatność z Pay pal jeżeli już nie to likwiduje konto bo niepotrzebne
@Client:145324365 na ten moment opcja płatności PayPal została wyłączona. Niestety, ale nie mam informacji czy zostanie ona przywrócona w przyszłości.
Wymagany jest system płatności PayPal, w przeciwnym razie będziemy musieli poszukać innej platformy do zakupu towarów.
Popieram. Planuję zrobić to samo - jeżeli Allegro nie przywróci systemu płatności Paypal - to usunę (po 20 latach) konto na Allegro. Uważam, że to jest brak szacunku dla klientów
Dzień dobry,
Dlaczego taka informacja nie pojawiła się w żadnych aktualnościach, regulaminach? Czy można prosić o jakiś szczególowy komunikat na temat tego, czy ta opcja będzie przywrócona, czy nie? Znacznie wpływa to na moją działalność, Paypal był najsensowniejszą metodą płatności przy transakcjach międzynarodowych. Z góry dziękuję!