Dzień dobry, kupiłem dekoder do telewizora i dzisiaj odebrałem go z paczkomatu dhl. Od razu zgłosiłem zwrot do sprzedającego ( sprzedający to firma, sieć loombard) ale nie mogę zwrócić bezpłatnie tego dekodera.
Gdy kupowałem dekoder to było podane że zwrot za darmo paczkomat dhl ale nie mogę tego zrobić ponieważ wyswietla się komunikat że " przewoźnik nie mógł wygenerować przesyłki ".
Co mam zrobić żeby zwrócić ten dekoder bezpłatnie ?
A boot Allina odpowiada mi , że mam wygenerowaną etykietę zwrotną ale takiej etykiety nie ma
Dzień dobry, kupiłem dekoder do telewizora i dzisiaj odebrałem go z paczkomatu dhl. Od razu zgłosiłem zwrot do sprzedającego ( sprzedający to firma, sieć loombard) ale nie mogę zwrócić bezpłatnie tego dekodera.
Gdy kupowałem dekoder to było podane że zwrot za darmo paczkomat dhl ale nie mogę tego zrobić ponieważ wyswietla się komunikat że " przewoźnik nie mógł wygenerować przesyłki ".
Co mam zrobić żeby zwrócić ten dekoder bezpłatnie ?
Chętnie pomożemy, skontaktuj się z nami w tej sprawie przez formularz kontaktowy.
Dobry wieczór,
mam ten sam problem, mimo dostępnej możliwości darmowego zwrotu, nie ma możliwości wyboru odesłania po przez Allegro Delivery za 0zł. Problem zgłoszony 24 grudnia (opcja kontaktu "telefon" - nikt się ze mną nie skontaktował). Przed chwilą ponowiłem zgłoszenie z formą kontaktu e-mail.
Termin odesłania zakupu mam do 7 stycznia. Proszę o interwencję. Dodam, że korzystam z Allegro Smart i dostawa była Allegro Delivery. AIlina mówi o wygenerowanej etykiecie, której nie ma.