Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie mogę otwierać ofert w nowej karcie/zakładce. Wyszukuję coś w telefonie przez Google Chrome, pojawia się lista ofert, chcę zrobić otwórz w nowej karcie i nie mogę - od razu otwiera mi się oferta, nie ma menu podręcznego. Problem jest tylko na Allegro, na Chromie. Coś przestawiłem niechcący, Allegro czegoś nie obsługuje?
Ale po co sprawdzać na komputerze, skoro cały temat jest o problemie w wersji na przeglądarki mobilne?
Na komputerze działa wszystko normalnie. Na smartfonie (u mnie Firefox) nie można otworzyć nowej karty z ofertą, przez co przeglądanie jest równie bezsensowne, jak w aplikacji.
I albo jest to duże niedopatrzenie albo celowo taka funkcja została usunięta. Wszystkie inne linki na stronie (kategorie, profil, etc.) normalnie po przytrzymaniu palcem dają możliwość wyboru z wyskakującego menu kontekstowego. Tylko linki do ofert są traktowane jako tekst.
Allegro albo to zrobiło specjalnie albo nie testują swojego kodu automatycznie. Obie opcje źle świadczą o Allegro. 😕
Trzeba zablokować uruchamianie kodu JavaScript inline. Najprościej to zrobić przez jakiś Adblock. Po zakończeniu przeglądania allegro dobrze znów to włączyć. Dołączam screeny jak zablokować na moim mobilnym Mozilla FF.
Niestety nie ma screenów
Droga Moderatorko, czytała Pani, ze problemem jest właśnie otwieranie w telefonie?
Kilka odpowiedzi, w zaparte "u nas działa bo my sprawdzamy tylko na PC i nie wiemy jak to sprawdzić na telefonie, zwłaszcza na Androidzie".
Może napiszcie wprost dlaczego celowo zostało to zrealizowane w ten sposób (wypychanie do aplikacji allegro), dodajcie to na głównej stronie pomocy i tam kierujcie ludzi, którzy zgłaszają ten problem.
Wtedy chociaż bedzie uczciwie.Bo dziś nie jest.
Dokonałem teraz testu na 5 przeglądarkach Firefox Chrome Opera Edge i Samsung Internet. Problem występuje tylko na Firefox. Dodam że kiedyś nie występował a sam Firefox ma problem tylko ze stroną Allegro. Zgłosiłem to już dawno programistom Firefox łącznie z nagranym ekranem i odpowiedzieli, że problem leży po stronie właściciela strony czyli Allegro