Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie rozumiem jak można tak zarządzać Allegro aby odtrącać klientów nie przyciągać. Od przeszło tyg. Allegro zablokowało szybkie płatności przez PYAU pozostawiając tylko Przelewy24. Przecież żaden rozsądny przedsiębiorca czy też kupujący nie będzie korzystał z portalu nie mogąc płacić poprzez uczciwego operatora. Przecież Przelewy24 to firma która tylko na na celu okradanie swoich klientów.
Brak słów. Pozostaję tylko Aliekspress lub **piiip**.
@AR_Auto_Czesci tak jak napisaliśmy w wiadomości e-mail sprawa jest konsultowana z operatorem i przekażemy Ci informacje w sprawie nr 36162451, gdy tylko je otrzymamy.
@la_nika od rana nie mogę dostać konkretnych informacji, człowiek zaczyna sam Googlować i trafia na mało przyjemne sytuacje
@AR_Auto_Czesci rozumiem, że to stresująca sytuacja, ale muszę poprosić Cię o cierpliwość. Odpisujemy na Twoje wiadomości e-mailowe i tutaj na forum, ale musimy poczekać na odpowiedź od operatora płatności, aby to wyjaśnić.
Nadal nie otrzymałam przelewu z moimi środkami. Wszystko zostało wypełnione z mojej strony. Proszę o jak najszybsze zlecenie jednorazowego przelewu na mój rachunek dziś. Mam nadzieję, że Państwo są słowni i dziś otrzymam przelew.