anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości płatności poprzez operatora PAYU

daro31ie
#9 Pomysłodawca#

Nie rozumiem jak można tak zarządzać Allegro aby odtrącać klientów nie przyciągać. Od przeszło tyg. Allegro zablokowało szybkie płatności przez PYAU pozostawiając tylko Przelewy24. Przecież żaden rozsądny przedsiębiorca czy też kupujący nie będzie korzystał z portalu nie mogąc płacić poprzez uczciwego operatora. Przecież Przelewy24 to firma która tylko na na celu okradanie swoich klientów.

Brak słów. Pozostaję tylko Aliekspress lub **piiip**.

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AR_Auto_Czesci tak jak napisaliśmy w wiadomości e-mail sprawa jest konsultowana z operatorem i przekażemy Ci informacje w sprawie nr 36162451, gdy tylko je otrzymamy

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

@la_nika od rana nie mogę dostać konkretnych informacji, człowiek zaczyna sam Googlować i trafia na mało przyjemne sytuacje

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AR_Auto_Czesci rozumiem, że to stresująca sytuacja, ale muszę poprosić Cię o cierpliwość. Odpisujemy na Twoje wiadomości e-mailowe i tutaj na forum, ale musimy poczekać na odpowiedź od operatora płatności, aby to wyjaśnić.  

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

MARK_TECH
#8 Zapaleniec#

Nadal nie otrzymałam przelewu z moimi środkami. Wszystko zostało wypełnione z mojej strony. Proszę o jak najszybsze zlecenie jednorazowego przelewu na mój rachunek dziś. Mam nadzieję, że Państwo są słowni i dziś otrzymam przelew. 

oznacz moderatorów