Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule. Spotkał się ktoś z tym?
Byłbym wdzięczny za każdą sugestię.
Pozdrawiam.
Wyczyść przeglądarkę i zacznij od nowa.
Niestety nie pomogło. Używam Brave. Czy jakieś ustawienia mogą blokować możliwość edycji tych pól? Może zablokowany jakiś adres IP?
Do Pani poniżej:
Co u licha ma dać zrzut ekranu? Jaki błąd? Nie wspominałem o błędzie. Gdyby takowy pojawił się to zawarłbym go w poście pierwszym. Zmiana przeglądarki to chyba nieco drastyczne rozwiązanie?
Problem rozwiązany. Opiszę dla potomnych.
Powodem było blokowanie adresów IP /\k/\mai Tech. Której uczestnictwo w moich operacjach finansowych uwazam za niepokojące przy okazji.
Dziekuję wszystkim za chęć pomocy.
EDYCJA: dodałem adresów IP
@Deli0n cieszę się, że udało się wyjaśnić problem, natomiast zrzut ekranu byłby pomocny, ponieważ nie widzę co się dzieje u Ciebie na ekranie, gdy próbujesz zapisać kartę.
Skoro występuje "Brak możliwości uzupełnienia wymaganych pól przy dodawaniu karty kredytowej" to jest to jakiś błąd i mając zrzut ekranu mogłabym się do tego odnieść 🙂
Gdyby problem był spowodowany wtyczką w przeglądarce to jej zmiana by pomogła i byłaby to podpowiedź dla Ciebie co może go powodować.
Pani Moniko. Z całym szacunkiem. Jestem nowy na Allegro ale nie w sprawach tele-info. Zrzut nie oddałby niczego. Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam serdecznie.
@Deli0n spróbuj skorzystać z innej przeglądarki. Jeśli to nie pomoże to prześlij proszę zrzut ekranu z widocznym błędem i pełnym ekranem (wraz z adresem strony oraz datą i godziną) na adres spolecznosc@allegro.pl, w wiadomości e-mail, podaj proszę link do tego wątku.