anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości wyboru kuriera.

MAMY ROZWIĄZANIE!
DZASTII
#7 Wielbiciel#

Allegro co jest z Wami??!! Ostatnio to jakaś masakra. A dziś w aukcji jest kurier dpd, ale jak już kupować chciałam to tylko opcja kurier i jak zwykle wciskają firmę UPS, co to jest najgorszym syfem!!!! Ani nie podają numeru do kuriera, ani z nimi skontaktować się nie można. Jestem niepełnosprawna I mam kłopoty ze słuchem i mogę dzwonka nie usłyszeć, ba raz usłyszałam, ale zanim doszłam do drzwi kurier odjechał i odbiór paczki w punkcie, a ja nie mam jak i obcych o pomoc musiałam prosić. Allegro ogarnijcie się! Dajcie ludziom wybór!

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @DZASTII. Przykro mi, że spotkały Cię takie niedogodności.
W takiej sytuacji możesz zgłosić reklamację na usługi przewoźnika. Możemy w Twoim imieniu skontaktować się z UPS i przekazać Twoje uwagi. Jeśli mamy to zrobić, to proszę, podaj przykładowy numer przesyłki, która została skierowana do punktu mimo Twojej obecności w domu. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
DZASTII
#7 Wielbiciel#

Kurka teraz już nie pamiętam co to było. Odkąd jest tutaj to "wciskanie" UPS mam non stop z nimi problemy i dziś coś we mnie pękło 😉 Sporo zakupów robię na allegro, bo jak pisałam jestem niepełnosprawna i prawie nie wychodzę i teraz szukanie tego to pewno nic nie da.  Może jak ktoś inny do UPS napisze to zareagują, bo ja już do nich pisałam to dostałam tylko odpowiedź, że nie mogą podać numeru do kuriera. Z każdej innej firmy podają numer i z resztą kurierzy mnie znają i bez problemu mi pod drzwiami paczki zostawiają, jak nie otwieram (mała klatka i tu nikt nie kradnie, więc spokojnie można) wiedzą też (kurierzy) że jak coś to pisać do mnie smsy, a właśnie UPS nie dzwoni jak ktoś nie otwiera z innych firm kurierzy dzwonią (no do mnie już piszą)

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@DZASTII, rozumiem, postaram się pomóc!
Skontaktujemy się z przewoźnikiem i przekażemy te informacje. Mam nadzieję, że sytuacja się poprawi.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
DZASTII
#7 Wielbiciel#

Dziękuje bardzo, żeby chociaż numer do kuriera podawali, żeby można było do niego napisać.

oznacz moderatorów