anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości wybrania punktu odbioru w paczkomacie - jak tą funkcję włączyć?

sigmapb27
#7 Wielbiciel#

Proszę o informację jak włączyć funkcję umożliwiającą odbiór zakupionych rzeczy w paczkomacie, każdą ofertę jaką wybiorę mam tylko dostępne paczko punkty i żabki, żadnych paczkomatów, przecież to jest ograniczenie moich praw dowolnego wyboru, żona wybiera z swojego konta tą samą ofertę i ma dostępne paczkomaty.

Gdzie to zgłosić bo te allegro zaczyna mnie ...... denerwować.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@sigmapb27 podaj proszę przykładowy numer oferty oraz załącz zrzut ekranu z widocznym problemem z wyborem metody dostawy, ważne aby na zrzucie był widoczny pasek adresowy strony, data oraz godzina. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sigmapb27
#7 Wielbiciel#

Witam

Numer oferty: 11088402453

Oczywiście, już wyjaśniam, jakąkolwiek wezmę ofertę to mam dostępną opcję wysyłki Inpost (scrin -01), jednakże jak już chcę opłacić i wybrać paczkomat to już opcja nie jest dostepna (scrin 02). Proszę o wyjaśnienie sprawy i przestańcie ludzi testować !!!01.jpg02.jpg

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@sigmapb27 zaznacz proszę opcję "zobacz wszystkie na mapie", a następnie rozwiń listę "Pokaż punkty" i wybierz "Paczkomat InPost" - wyświetlimy wtedy wszystkie dostępne punkty. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sigmapb27
#7 Wielbiciel#

Rzeczywiście po rozwinięciu listy są dostępne paczkomaty, dziękuje za pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@sigmapb27 

A co się stanie jak wciśniesz zobacz wszystkie na mapie? Nie będzie paczkomatów Inposta?

oznacz moderatorów