Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę kupić dwa przedmioty o łącznej wartości poniżej 2400 zł. Każdy ma opcję "raty zero". Zgadza się opcja proponowanych rat (5). Niestety, opcja "rat zero" nie pojawia się, jeśli chce kupić te produkty łącznie. Dlaczego? Proszę o wyjaśnienie, a nie o "wróżenie z fusów".
Nie chcę zawierać dwóch umów kredytowych.
@nigelfm jeśli mają być konkrety, a nie wróżenie z fusów to potrzebujemy linki lub numery tych ofert.
@nigelfm dziękuję. Zgodnie z regulaminem rat zero są one dostępne gdy oferta jest promowana przez sprzedawcę. Natomiast możliwość skorzystania z akcji 5x0% działa na zasadzie promocji i tak jak napisane na tej stronie, w ofertach, które nie są promowane przez sprzedających spłatę zamówienia o wartości od 1000 zł do 1500 zł można rozłożyć na 5 rat. Jeśli dodajesz do koszyka oferty, które wskazałeś łączna kwota ten limit przewyższa stąd ta opcja nie jest dostępna do wyboru.
Dziękuję za trop. Na wskazanej przez Panią stronie napisano, że promocja 5x0% obowiązuje do końca czerwca 2025 r. Czy jest jakaś nowa promocja? Jakie są jej zasady?
@nigelfm Nie, nie mam żadnych informacji o nowej promocji.