Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Dostałam ofertę pracy. Praca polega na odpisywaniu na wiadomości.Dostałam również do wglądu umowę i tam są wszystkie dane. Chciałabym się dowiedzieć czy to nie jakieś oszustwo. Pozdrawiam
@Edka134 jeśli to praca w Allegro, to na 100% oszustwo, jak chcesz pracować w Allegro to tutaj: https://jobs.allegro.eu/pl/
Tak, to oszustwo.
Właśnie się chciałam jakoś skontaktować z allegro czy to prawda ale nie mogę nigdzie znaleźć żadnych danych kontaktowych 🙈
Gdzie znalazłaś takie ogłoszenie i Kto się z Tobą kontaktował?
@NipponShorty takie ogłoszenia często są na FB, w swoich danych nawet wpisują , że pracują w Allegro, podają NIP i KRS, że niby wszystko legitne😉
Właśnie na Facebooku znalazłam ofertę pracy. Pani pisała że dostanę swój laptop i ktoś przyjedzie do mojej miejscowości żeby mnie przeszkolić. Podała wszystkie dane z allegro. Ale najpierw miałam zweryfikować się przez PayU
@Edka134 Weryfikacja przez PayU wyglądałaby tak, że w najlepszym wypadku tylko straciłabyś pieniądze a w najgorszym dodatkowo przekazałabyś oszustom swoje dane logowania do banku na podrobionej stronie.
Właśnie na Facebooku znalazłam ofertę pracy. Pani pisała że dostanę swój laptop i ktoś przyjedzie do mojej miejscowości żeby mnie przeszkolić. Podała wszystkie dane z allegro. Ale najpierw miałam zweryfikować się przez PayU.
Dane Allegro są jawne 🙂 A raczej na "facebooku" nie ogłaszaliby się że poszukują pracowników 🙂 prawda? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_