Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Allegro usunęło możliwość płatności kartą? W tym wypadku VISA.
Jeszcze kilka dni temu płaciłem, a dzisiaj ta opcja się nie pojawia...
Tylko BLIK - a mój bank póki co nie obsługuje.
@JacentyJ Prosimy o cierpliwość 🙂
Dlaczego niema możliwości płacenia kartą.
kiedy bedzie mozna znowu placic karta?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ człowieku przestań spamować 😉 jest awaria i dlatego nie można płacić - nic dziwnego że akcje leciały na łeb na szyję
Właśnie kupiłem przez aplikacje Allegro kapcie. Zniknęła możliwość płatności kartą kredytową. Dlaczego? Wiem że inni użytkownicy mają podobne problemy. Co jest powodem, jakaś awaria? Poniżej link do aukcji
https://allegro.pl/oferta/kapcie-meskie-cieple-ciapy-laczki-papcie-lapcie-9684609747
Pobierz aplikację Allegro - najlepsze ceny, największy wybór, darmowe dostawy. https://allegro.pl/apka
Taką odpowiedź ja dostałem
Dzień dobry,
kontaktuję się w sprawie rozmowy na czacie.
Właśnie otrzymałem informację, że operator płatności PayU ma problem z procesowaniem płatności kartą, już pracują nad rozwiązaniem.
W razie pytań zapraszam do kontaktu.
@Brutha Zgadza się. Potwierdzam, że jest to problem po stronie PayU. Do czasu jego rozwiązania możliwość płatności kartą nie zostanie przywrócona.
Nosz k... opcja zapłaty kartą wyparowała mi z allegro. Co się dzieje?
Awaria jest. Takiego maila dostałem
Dzień dobry,
kontaktuję się w sprawie rozmowy na czacie.
Właśnie otrzymałem informację, że operator płatności PayU ma problem z procesowaniem płatności kartą, już pracują nad rozwiązaniem.
Bardzo przepraszam za niedogodności i proszę o cierpliwość.
W razie pytań zapraszam do kontaktu.
W dniu dzisiejszym tj. 3.12.2021 wystąpił problem z płatnością kartą płatniczą. Po usunięciu kart nie można dodać nowej karty. Problem w aplikacji mobilnej. Nie sprawdzałem jeszcze na komputerze
Jest aktualnie jakiś problem techniczny. Na całym Allegro nigdzie nie można płacić kartą.
Dzięki za info bo już myślałem że z kartą jest problem
PayU ma awarię. Nie można dodawać ani płacić kartą.
skąd macie to info? dostaliście maila czy gdzieś w aktualnościach?
Tempo to mają niezłe, bo od 2 h nie można płacić a dopiero info...
Mam osobna umowę z PayU na usługi (dla sklepu internetowego) i wysłali do mnie taki komunikat jako do właściciela sklepu - nie użytkownika allegro. Allegro pewnie też takie info dostało, ale nie przekazali dalej.
no właśnie - żenujący poziom komunikacji, zareagowali dopiero po ponad 1h od wystapienia problemu
Witam
Dlaczego nie mogłam zapłacić kartą na stałe podpiętą pod konto, kupując komplet pościeli?
Opcja płatności kartą wogole nie była dostępna. Jedynie blik i przelew.