Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Allegro usunęło możliwość płatności kartą? W tym wypadku VISA.
Jeszcze kilka dni temu płaciłem, a dzisiaj ta opcja się nie pojawia...
Tylko BLIK - a mój bank póki co nie obsługuje.
Nie moge wykupic towar na allegro przez karte platnicza.Nie ma takej metody platnosci do kazdego zamowiena, posiadam 2 karty, wczoraj kupowalem i wszystko bylo w porzadku, i dzisaj po prostu znikla taka metoda, w czym jest problem?
Witam,
Nie mogę dokonać płatności kartą. Czy coś nie działa?
Mam możliwość Blikem, przelewem lu odroczoną płatnością Payu.
Pozdrawiam
Małgorzata Moćko
Brak możliiwości płatności kartą?????
nie ma możliwości płatności kartą.
tylko BLIK i przelew.
Czy allegro coś zmienia?
awaria pytanie do @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ kiedy przywrócona zostanie płątność kartą? ile to jeszcze potrwa?
U mnie to samo....
@maxima20 Niestety nie mamy informacji kiedy problem zostanie usunięty. Występuje on po stronie dostawcy tego rozwiązania i dopóki PayU go nie rozwiąże, na Allegro nie będzie można płacić kartą.
Na wszystkich aukcjach mam brak możliwości płatności kartą płatniczą… nigdzie nie ma tej opcji. Czy to jakiś tymczasowy problem?
@ARmanLT Tak, tymczasowy. Prosimy o cierpliwość 🙂
UFFF. A już myślałam że tylko u mnie coś się zepsuło.
chyba juz dziala
Dlaczego od dzisiaj nie mogę płacić kartą kredytową na allegro ?
proszę o odpowiedz,nie chcę żadnego blika,mam 65lat i nie interesuje mnie taka forma płatności
awaria
Możesz płacić w inny sposób: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/przelew-bankowy/allegro-finanse-jak-zaplacic-za-przedmiot-ku...
Zniknęły mi opcje płacenia kartą i gpay. Usunęłam kartę i ponownie dodałam pojawił się komunikat że nie udało się zapisać karty. Płatność jest tylko za pomocą blik i przelew
Podobnie u mnie. Na iPhone zniknęło mi Apple Pay i jedyne dostępne opcje płatności to Blik i przelew.
Dzień dobry.
Czy ktoś jeszcze odnotował zniknięcie opcji spłacania Allegro Pay kartą płatniczą/kredytową?
Dziś chciałem spłacić kilka transakcji, patrzę, a tam nie ma opcji z której zawsze korzystałem. Jest tylko Blik i przelew.
Ktoś coś wie, allegro wycofało taką opcję?
Awaria.
W opcjach płatności niema już karty dlaczego chociaż jest dodana do konta Allegro