Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Z mojego konta zniknęły ostatnie zakupy są tylko stare. Mam problem z uszkodzonym produktem i nie mogę otworzyć sporu. Dostałem maila od Allegro że zakupiłem że sprzedający otrzymał wpłatę ale jak wejdę w szczegóły tego maila i przekierowuje mnie na moje konto w Allegro to jest informacja że takiego zakupu nie było. Zniknęły też wszystkie moje obserwowane produkty. Zero kontaktu z Allegro to jakiś skandal.
To trochę dziwne, nie sądzisz? jesteś na prawidłowym koncie. ale..... @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To bardzo dziwne od lat kupuje przez Allegro i nigdy nie miałem takiego przypadku. Mail od Allegro mam na poczcie że kupiłem i zapłaciłem ,jak wejdę w jego szczegóły przekierowuje mnie na moje konto w Allegro a tam informacja że takiego zakupu nie odszukano. To jest jakiś cyrk i zero możliwości kontaktu z konsultantem Allegro.
Tak jestem na swoim koncie, widnieją tam moje zakupy z lat 2020 i 2021 późniejsze zniknely
No tak, może sprzedawca, dowiedział się o tym że, chcesz mu dyskusję otwierać, kłócić się i wchodzić w spór i odpowiednio zadziałał. 🤣
Tak na serio to są dwie możliwości, albo logujesz się na inne konto Allegro, albo zakup był już tak dawno.....
Ewentualnie ktoś zalogował się na Twoje konto i ukrył ostatnie zakupy, poproś Allegro by je odkryło.
@Client:86019444 na koncie, z którego piszesz jest 7 zakupów ostatni z 28.09.2022, a pierwszy z 11.06.2020. Żaden zakup nie jest ukryty. Czy jesteś zalogowany na konto, które jest przypisane do adresu e-mail, na który otrzymujesz informacje o zakupie?
@LEW433 ????
@Client:86019444 na koncie, z którego piszesz jest 7 zakupów ostatni z 28.09.2022, a pierwszy z 11.06.2020. Żaden zakup nie jest ukryty. Czy jesteś zalogowany na konto, które jest przypisane do adresu e-mail, na który otrzymujesz informacje o zakupie?
😎
@Client:86019444 czy możesz podać numer zamówienia, który jest podany w wiadomości e-mail z potwierdzeniem zakupu? Możesz się skontaktować z Doradcą Allegro na tej stronie, ale nie ma takiej potrzeby skoro ja tu jestem.