anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak monet za zakupy w Supermarkecie

corteo
#7 Wielbiciel#

Wziąłem udział w promocji na monety za zakupy w dziale Supermarket, opłaciłem w jednej płatności produkty z tego działu za min. 99 zł, lecz nie widzę przycisku [Odbierz] w zakładce Monety. Dawniej można było odebrać natychmiast po opłaceniu zamówienia.

Czy coś się zmieniło?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

LEW433
#21 Demiurg#

3 Zasady Promocji

1. Promocja dedykowana jest Użytkownikom posiadającym Konto, występującym w Allegro w charakterze Kupujących, którzy przystąpili do Promocji zgodnie z ust. 3 poniżej.
  2. Promocja polega na przyznaniu Uczestnikom Promocji Monet Promocyjnych na zasadach wskazanych w ust. 3 poniżej. Przyznanie Monet Promocyjnych nie wyklucza otrzymania przez Uczestnika Promocji Monet na zasadach określonych w § 4 ust. 3 Regulaminu Programu Monetowego.
  3. Aby otrzymać Monety Promocyjne Użytkownik, w Okresie trwania Promocji musi spełnić łącznie poniższe warunki:

a) zawrzeć Transakcję, której przedmiotem są Towary z ofert w kategorii Supermartket, o łącznej wartości równej lub wyższej niż 99 zł (bez kosztów dostawy);

b) skutecznie dokonać płatności za Transakcję, o której mowa w lit. a powyżej w ramach jednej płatności, za pośrednictwem Operatora Płatności (status płatności: „Zakończona”)

Z chwilą spełnienia warunków opisanych w niniejszym ustępie po w Okresie trwania Promocji Użytkownik przystępuje do Promocji (dalej : Uczestnik Promocji).

4. Uczestnicy Promocji, którzy spełnili warunki, o których mowa w pkt 3. powyżej uprawnieni są do otrzymania 8 Monet Promocyjnych.

5. Uczestnik w Okresie trwania Promocji, w ramach jednego Konta może otrzymać maksymalnie 8 Monet Promocyjnych.
  6. W celu odebrania Monet Promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 3 dni, liczonych od dnia spełnienia warunków, o których mowa w pkt. 3. powyżej.
  7. Po kliknięciu w przycisk [Odbierz] Monety Promocyjne zostaną automatycznie przypisane do Konta Uczestnika Promocji. Uczestnik Promocji może sprawdzić stan Monet Promocyjnych w ramach swojego Konta : Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety.
  8. Jak wszywko spełniłeś i ich nie masz to pytaj tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb&subjectId=a4520b1d-0...
oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@corteo, jeśli Monety nie pojawią się do odbioru w ciągu 3 dni roboczych od zakupu, daj znać.  🙂

Maja
   Moderatorka