Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Zrobiłam zakupy niedawno z monetami. Monet do tej pory nie dostałam. Na towar czekam do czwartku. Po moim zakupie sprzedawca zmienił towar do kupienia bez monet.
Przy pobraniu nie będzie monet. Trzeba płacić z góry przez Allegro Finanse.
Nie raz tak kupowałam i monety dostałam.
Nie, przy pobraniu nie ma monet.
@Noa-mi Nie ma także w niektórych kategoriach:https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/promocje-monety-i-kupony/monety-allegro-czym-sa-i-jak-z-nich...
Nawet jeśli to są monety "za zakup w aplikacji"? Czyli jak rozumuję za sam fakt dokonania zakupu przy użyciu aplikacji więc chyba nie powinno być istotne w jakiej formie płatności...
@mcyolax w przypadku promocji z pierwszym zakupem w aplikacji w regulaminie jest zapis:
"5 Monet - za zakup i skuteczne opłacenie przez Usługę Operatora Płatności w jednej transakcji o wartości przynajmniej 10 zł, za pośrednictwem aplikacji mobilnej Allegro".
Aby otrzymać monety należy dokonać płatności przez Allegro Finanse (PayU lub Przelewy24), a płatność za pobraniem nie należy do tej metody, więc tak, nawet jeśli są to monety za zakup w aplikacji, ale została wybrana płatność za pobraniem to monety nie zostaną przyznane.
Więc zapis monety "za zakup w aplikacji" ma celowo wprowadzać w błąd użytkowników? Bo nadal nie są to monety "za zakup w aplikacji" tylko ZA PŁATNOŚCI ALLEGRO.
@mcyolax wszystko jest opisane w ogólnodostępnym regulaminie promocji, więc nikt tutaj nie wprowadza w błąd.
Ależ oczywiście, że zapis jest wprowadzający w błąd, celowo - czy nie celowo. Brak konkretnej odpowiedzi również jest odpowiedzią...
Pozdrawiam, mcyolax.