Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór. Nadałem dzisiaj pięć paczek mniej więcej w tym samym czasie około godziny 14;23-14;26 w Automacie orlen paczka. Numer automatu 287 214. Cztery zwroty nadane z smsem nadania. Jeden zwrot figuruje na moim koncie allegro że jest zgłoszony. Numer tego zwrotu to 3J3N/2024 i kod zwrotu 696 783 5. Problem polega na tym że Kurierka (innej narodowości) po kilku minutach zabrała zwroty z skrytek które zostały zeskanowane (podobno wszystkie) ale cztery figurują już jako "w drodze" a jedna cały czas jest jako "zwrot zgłoszony". Kurierka twierdzi że zmiana statusu nastąpi po jakimś czasie. Proszę o informację co z tym będzie się działo. Podobną wiadomość została rozpczęta w dyskusji z Sprzedającym. Nie mogłem nigdzie znaleźć jakiejkolwiek informacji gdzie to zgłosić. Dziękuję. Michał K.
@L4Y3R_CAK3 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie mógł skontaktować się z przewoźnikiem.
Dziękuję. Ale jak mam to zrobić klikam odnośnik "formularz" wyświetla mi się strona z tabelkami kupuję, sprzedaję, charytatywni. klikam na 'kupuję" i nic się nie dzieje. M.
Ok. Już wypełniłem formularz z innego urządzenia. Michał.