anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak odpowiedzi w sprawue reklamacji

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:45549116
#7 Wielbiciel#

Cześć, 

Czy jest jakiś inny sposób na kontakt z allegro niż przez formularz kontaktowy? 

Próbowałem skontaktować się przez formularz w sprawie nierozpatrzonej przez 33 dni reklamacji uszkodzonego w transporcie towaru. Po napisaniu roszady opisującej sytuację wyskoczyła mi automatyczna odpowiedź że reklamację mogę złożyć w zakładce Moje zakupy. To nic mi nie daje gdyż właśnie tak ją złożyłem i nie została rozpatrzona do teraz, w zakładce Moje zakupy wyswietla się informacja że reklamacja została złożona ale sprzedający napisał mi że nic o takowej nie wie. 

Z góry dzięki za pomoc 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:45549116. W odpowiedzi na Twoje zgłoszenie mailowe 50116914 poprosiliśmy o dosłanie niezbędnych danych. Wiadomość została przesłana na adres mailowy, przypisany do Twojego konta Allegro. 

Proszę, abyś odpowiedział na naszą wiadomość mailową - nie musisz tworzyć nowego zgłoszenia przez formularz.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:45549116
#7 Wielbiciel#

Dzięki bardzo za szybką odpowiedź,

Zapomniałem że mail podpięty do allegro nie jest już tym z którego korzystam na codzień i nie sprawdzam go, przez co myślałem że nikt się do mnie nie odezwał.

oznacz moderatorów