Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą po wpisaniu jakiekolwiek frazy zauważyłem, że wyszukiwanie działa jedynie dla produktów a nie ofert. Nie mam opcji rozłączenia produktu.
Czy to jakiaś zmiana czy błąd ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
"Oczywiście, można zrezygnować w zakładce [Konto] -> [Allegro Smart!] -> [ Zarządzaj Smart!]."
ASGuitars - jeżeli zrezygnujesz, musisz uzbroić się w cierpliwość. Lollegro zwraca kasę za smarta, dopiero po dwóch tygodniach. Ja zrezygnowałem w zeszłym tygodniu i jeżeli się nie mylę, kasa zostanie mi zwrócona dopiero 22 sierpnia. Chyba nie muszę dodawać, jak bardzo mnie to wkurza (chciałoby się napisać inaczej).
No, trudno, ale co zrobić, to prywatny folwark. Łysy zza oceanu się tylko ucieszy.
A teraz mi powiedzcie jak to jest - hokejowy klub Re-Plast Unia Oświęcim, na swoim FB, napisał, że wsłuchali się w głos kibiców i postanowili uruchomić sprzedaż biletów online na mecze Hokejowej Ligi Mistrzów, a lollegro, ma Nas tam gdzie Księżyc nie dociera...
Niespełna 18 lat korzystania z allegro, ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Kupowałem na allegro, mimo, że często jest drożej, bo mogłem szybko znaleźć to, czego potrzebowałem i kupić dosłownie kilkoma kliknięciami. Teraz szybciej jest znaleźć dany produkt w google, założyć konto bezpośrednio w sklepie internetowym sprzedawcy i zamówić, niż przebijać się przez widok połączonych ofert.
Dobry wieczór, bardzo proszę moderatorów o umożliwienie wyłączenia opcji łączenia ofert na moim koncie. Proszę uwzględnić moje konto do zakończenia tych testów, nie chcę opcji łączenia ofert, na moim koncie może taka opcja nie istnieć. Z góry dziękuję, za pozytywne działania w tym kierunku.
Robert
Czy ktoś ma podobny problem, że zniknął mu przycisk połączenia i rozłączenia ofert? Nie mogę rozłączyć ofert przez co nic nie da się kupić/obejrzeć. Lista ofert po prostu jest nieczytelna (kilka połączonych ofert tego samego produktu - co to ma dać?). Próbowałam innej przeglądarki, wyczyszczenia historii, ciasteczek, trybu prywatnego - nic. Jedyne co pomaga do wylogowanie się z konta. A teraz korzystanie bez rozłączenia produktów to masakra. Fakt dawno nie kupowałam na Allegro, ale teraz nie zachęta to do robienia zakupów.
Są testy. Jesteś w grupie testowej. Ja doradzam wylogować, znaleźć numer ofert i dopiero kupować.
O nie... Dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję, że Allegro pójdzie po rozum do głowy i jak najszybciej skończy te testy.
Miłego dnia!
Są testy i tak będzie przez 2 miesiące, mam to samo
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że jak najszybciej je zakończą.
Pozdrawiam!
@ZwawyZolw Niestety jednocześnie prowadzone są ankiety, w których badają pozostawienie właśnie tylko tego widoku. Sprawdzają jak to wpłynie na wyróżnienia aukcji.
Dzięki. Mam nadzieję, że z ankiet wyniknie, że ten przycisk ułatwia życie kupującym.
@ZwawyZolw Niestety allegro szuka rozwiązań i mogą się nie skończyć pomyśle dla nas.
@ZwawyZolw W ankietach nie interesowało Allegro ułatwianie życia kupującym, tylko o wpływ tego rozwiązania na stosowanie wyróżnień w aukcjach i ustalaniu top ofert.
Wiadomo czy w regulaminie jest gdzieś zapis o tym, że mogą takie testy przeprowadzać?
Do testu są wybierane losowe konta tak by wyniki były jak najbardziej miarodajne. Allegro może przeprowadzać takie test zgodnie z zasadami opisanymi w Regulaminie serwisu, który akceptujesz logując się każdorazowo do serwisu.
@Agent555 Jakie miarodajne!🤔
Jak widać Allegro nie obchodzą ani kupujących i sprzedających. Brak przycisku połącz/rozłącz to jakaś porażka. Nie da się nic wyszukać. Nie da się nic normalnie kupić. Trzeba się wylogować, żeby normalnie coś znaleźć, potem znowu się logować, żeby kupić. PORAŻKA!
Witam, nie wiem dlaczego ale opcja rozgrupowania ofert w katalogu wyszukiwania zniknęła. Produkty sa błędnie łączone w grupy, przez co znalezienie czego szukam jest prawdziwym piekłem… zdecydowanie sprawniej i łatwiej wyszukiwało się bez grupowania, czy jest jakaś opcja żeby to przywrócić i dac użytkownikowi wybór?