anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak płatności za towary

Client:103712394
#8 Zapaleniec#

Witam.

Nie mogę już płacić za towar na Allegro. Wyświetla następujący podpis: 

Płatność się nie udała

Zakup nieopłacony

Błąd podczas przetwarzania płatności online

Może ktoś spotkał się z taką sytuacją i czy możesz doradzić, co robić? Płaciłem już tą kartą, naprawdę są w niej pieniądze.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:103712394 Cześć. Czy korzystasz z polskiej karty? Czy masz zapisaną kartę w tej zakładce: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/karty-platnicze? Czy przechodzisz przez weryfikację 3D Secure (czyli podajesz kod SMS albo potwierdzasz płatność w aplikacji mobilnej banku)? 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#
  1. Nie, moja karta jest litewska, ale wcześniej nie było z nią problemów.
  2. Tak, ta karta jest zarejestrowana na podanym przez Ciebie koncie.
  3. Po naciśnięciu przycisku płatności koło obraca się i wskazuje, że płatność nie powiodła się, nawet nie prosząc o wprowadzenie danych potwierdzających.
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:103712394 A inny sposób płatności działa? może coś z karta, odepnij ją i podepnij na nowo.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103712394 sprawdziłam Twoje ostatnie płatności, trudność w opłaceniu zamówienia wynika z problemu z autoryzacją, dlatego bardzo proszę napisz do nas w tej sprawie za pomocą tego formularza.
Skonsultujemy to z operatorem płatności, konieczna będzie autoryzacja, dlatego muszę poprosić Cię o bezpośredni kontakt przez formularz

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

karta litewska , a może z powiązanego ruskiego banku 🤔 czyżby i na Tobie odbiły się sankcje .? 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dziękuję Ci.

Wypełniłem formularz.

oznacz moderatorów