Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dwóch dni nie docierają maile z powiadomienie o nowych ofertach. Wszystko w opcjach zaznaczone jak być powinno, inne wiadomości docierają bez problemu.
Coś się podziało?
@cellfreak @SBeNder Wysyłka takiego wolumenu niestety trochę potrwa, ale do 13:00 wszystkie powiadomienia powinny do Was trafić
Witam,
od 2 dni nie otrzymuję powiadomień o wyszukiwanych ofertach. Dotyczy to 2 kont i nie dotyczy komputera bo sprawdzane na dwóch. Jest jakaś awaria?
@elektron118 Sprawdź proszę folder ze spamem. Zdarza się, że zagubione powiadomienia trafiają właśnie tam.
Nie jest to problem ze spamem niestety, od dwóch dni też nie dostaję powiadomień, ani w spamie ani w koszu nie ma tych wiadomości.
Od dwóch dni przestałem otrzymywać e-maile informujące o pojawieniu się nowych ofert z kategorii tzw obserwowanych wyszukiwań. Dwukrotnie sprawdzałem i dodatkowo potwierdzałem chęć otrzymywania takich powiadomień, niestety bezskutecznie (poczta o2.pl). Sprawdzałem również folder spam, ale tam też niczego nie ma. Co takiego stało się że przestaliście wysyłać maile?
U mnie to samo również od 2 dni nie otrzymałem maila pojawiły się nowe oferty w twoich wyszukiwaniach
Potwierdzam, u mnie tak samo brak powiadomień
@MarBey @elektron118 @Agent555 @radudzik @mbursztyn
Dostałam potwierdzenie, że działamy już w sprawie przywrócenia prawidłowej wysyłki powiadomień.
Przepraszamy za nieprawidłowości.
Problem rozwiązany, otrzymałem kilka minut temu , maila z poszukiwanymi przedmiotami
W dalszym ciągu NIC
Mamy g 15:14
Zobaczymy Jutro ?
Kto co obstawia ?
@siup-marcin Wysłaliśmy do Ciebie dzisiaj wiadomość, która została doręczona o 12:39. Tytuł powiadomienia to "Marcinie, zobacz 333 nowo dodane oferty w Twoich 55 Ulubionych wyszukiwaniach".
Witam,
Zmieniłem telefon na nowy z androidem 13. Na tym telefonie nie działają powiadomienia mimo że wszystko jest włączone na telefonie i w aplikacjach. Na wcześniejszym telefonie z Androidem 12,5 wszystko działało. Czy możliwe jest że aplikacja nie jest dostosowana do nowego androida. Problem występuje również na konkurencyjnej aplikacji , i innych gdzie wcześniej wszystko działało na telefonie że starszym androidem.
@adams_380 to nie powinno stanowić problemu, jeśli dotyczy to nie tylko aplikacji Allegro to winy należy szukać w telefonie. Sprawdź proszę ustawienia, być może masz włączoną jakąś blokadę.
" nie powinno" to nie jest merytoryczną odpowiedź. Potrzebuje info od kogoś kto ma androida 13 i przychodzą mu normalne powiadomienia na ekranie blokady. Przestawiłem już wszystko wgrałem kilka razy nowe oprogramowanie i nic. Bateria priorytety, autostarty pracę w tle wszystko włączone a powiadomień nie ma.
U mnie na iOS 17.3.1 również nie mam powiadomień z aplikacji o nowych przedmiotach w ulubionych wyszukiwanych. W czym może być problem?
Dzień dobry,
od poniedziałku nie dostaję na skrzynkę pocztową powiadomień jak w temacie
pozdrawiam
Mają usterkę , podobno już działają żeby problem naprawić
Od
Od początku istnienia Allegro do poniedziałku na pocztę dostawałem co ramo emaila z nowo dodanymi ofertami z moich ulubionych wyszukiwaniach. Czy to zostało zlikwidowane?
To było niesamowicie wygodne. Bardzo to sobie ceniłem. Jeden email ze wszystkim czego szukamy bez wchodzenia na serwis i szukania tego ręcznie. Marcin