anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak przesyłki

e-kowalski
#8 Zapaleniec

W dniu 8.sierpnia kupiłem i zaraz opłaciłem za drapak dla kota przesyłka miała być odebrana w punkcie ,,Zabka,, natomiast wczoraj dostałem powiadomienie że kurier nikogo nie zastał i spróbują dostarczyć w następnym dniu. 

Po pierwsze cały dzień byłem w domu razem z żoną i nikt nie dzwonił na domofon, po drugie odbiór miał nastąpić w punkcie ,,Żabka,, nikt nie przysłał żadnego maila że paczka przyszła .Jestem już 21 lat na Allegro i nigdy się z takim problemem nie spotkałem. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@e-kowalski wyjaśniam te kwestię z oddziałem. Paczka widzę, że została wydana już do doręczenia. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie zamawiaj do żabki większych rzeczy. Była tu masa postów gdzie oni rzeczy większe od koperty odsyłają z powodu braku miejsca. Pewnie było coś podobnego, a kurier oznaczył sobie że nikogo nie było... Sprzedawca tych wysyłek wyłączyć nie może, bo straciłby smarta. Nie może też poinformować o tym w opisie, bo Allegro dało by mu punkty karne i zdjęło oferty... Dziwnych metod dostaw najlepiej sprawdzaj opinie zanim zaczniesz używać... 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

e-kowalski
#8 Zapaleniec

Po wpisaniu na stronie DHL numeru śledzenia wyświetla tak Ta przesyłka jest obsługiwana przez Allegro. W celu uzyskania informacji o statusie przesyłki skontaktuj się z Allegro

oznacz moderatorów

e-kowalski
#8 Zapaleniec

Dziękuję za podpowiedzi bo po wielu perypetiach właśnie przesyłkę odebrałem z Żabki 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@e-kowalski na przyszłość - zamówienia realizowane jako dostawa Allegro Delivery, sprawdzisz na tej stronie. Cieszę się, że udało się odebrać paczkę. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów