anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak punktów Allegro Share po dokonaniu zakupu

kamilev94
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Minęły ponad 24h od momentu polecenia dwóch produktów (dwa osobne zamówienia) za pośrednictwem allegro share. Niestety nie widzę punktów w miejscu 'oczekujące'. Polecałem masę produktów i nigdy nie trwało to tak długo. Za każdym razem wszystko działało. Bardzo zależy mi na rozwiązaniu tego problemu, ponieważ aktualnie trwa akcja punktów x3 i chciałbym mieć pewność, że je otrzymam. 😊 Może inni również mają mały 'delay' w przypisywaniu punktów?

Kupujący kliknął w link i dokonał zakupu, bez adblocka czy innych wynalazków żeby nie rozwalać sesji/przekierowań.

Posiadam zarówno link z jakiego zrobiono zakupy oraz dwa numery zamówień. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@kamilev94 Podaj numery zamówień i daty. Jak tylko otrzymam tę informację zweryfikuję sprawę 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kamilev94
#7 Wielbiciel

Jasne, już podaję! 😊

3b7d5130-d0b2-11f0-9344-f30c2f0035d7 - Zasilacz PC - płatność 02:42, 4grudnia
5d8b1470-d0b1-11f0-a6a9-715108f26109 - Karta Graficzna - płatność 02:36, 4grudnia

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@kamilev94 Okej. Dziękuję. Weryfikuję Twoją sprawę. 😉 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28

@kamilev94 Wracam do Ciebie z informacją. 

Niestety te transakcje się nie policzą, ponieważ nie jesteśmy w stanie wskazać ich źródła. Osoba kupująca ma włączony ad block lub inny rodzaj blokowania reklam, lub nie zaakceptowała polityki plików cookies na stronie Allegro.pl. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kamilev94
#7 Wielbiciel

To strasznie dziwne, ponieważ dwa razy to sprawdzaliśmy przed zakupem i żadna wtyczka blokująca nie miała racji bytu w przeglądarce. A ciasteczka zostały zaakceptowane xx miesięcy temu. Na pewno to nie błąd z Państwa strony? Mogę ew. dorzucić linki z których został dokonany zakup, ścieżka była prosta; link > kup i zapłać > dostawa i finalizacja blikiem.

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@kamilev94 dokładnie sprawdzamy ścieżkę zakupową, więc nie może być tu mowy o błędzie z naszej strony. Jeżeli jednak chcesz, mogę poprosić o ponowną weryfikację na podstawie linku polecającego 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kamilev94
#7 Wielbiciel

Wcześniej było zamawiane dosłownie tak samo i wchodziło, dlatego mnie to dziwi. A była fajna suma punktów. 🙂

Linki z których zostały dokonane zakupy:
https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-16-gb-17922514837?utm_medium=...

https://allegro.pl/oferta/zasilacz-atx-700w-80-plus-bronze-modecom-mc-b88-700fc-120-mm-apfc-18006335...

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@kamilev94 dzięki 🙂 Poprosiłam o weryfikację, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów