Dzień dobry,
Minęły ponad 24h od momentu polecenia dwóch produktów (dwa osobne zamówienia) za pośrednictwem allegro share. Niestety nie widzę punktów w miejscu 'oczekujące'. Polecałem masę produktów i nigdy nie trwało to tak długo. Za każdym razem wszystko działało. Bardzo zależy mi na rozwiązaniu tego problemu, ponieważ aktualnie trwa akcja punktów x3 i chciałbym mieć pewność, że je otrzymam. 😊 Może inni również mają mały 'delay' w przypisywaniu punktów?
Kupujący kliknął w link i dokonał zakupu, bez adblocka czy innych wynalazków żeby nie rozwalać sesji/przekierowań.
Posiadam zarówno link z jakiego zrobiono zakupy oraz dwa numery zamówień.
@kamilev94 Podaj numery zamówień i daty. Jak tylko otrzymam tę informację zweryfikuję sprawę 😉
Jasne, już podaję! 😊
3b7d5130-d0b2-11f0-9344-f30c2f0035d7 - Zasilacz PC - płatność 02:42, 4grudnia
5d8b1470-d0b1-11f0-a6a9-715108f26109 - Karta Graficzna - płatność 02:36, 4grudnia
@kamilev94 Okej. Dziękuję. Weryfikuję Twoją sprawę. 😉
@kamilev94 Wracam do Ciebie z informacją.
Niestety te transakcje się nie policzą, ponieważ nie jesteśmy w stanie wskazać ich źródła. Osoba kupująca ma włączony ad block lub inny rodzaj blokowania reklam, lub nie zaakceptowała polityki plików cookies na stronie Allegro.pl.
To strasznie dziwne, ponieważ dwa razy to sprawdzaliśmy przed zakupem i żadna wtyczka blokująca nie miała racji bytu w przeglądarce. A ciasteczka zostały zaakceptowane xx miesięcy temu. Na pewno to nie błąd z Państwa strony? Mogę ew. dorzucić linki z których został dokonany zakup, ścieżka była prosta; link > kup i zapłać > dostawa i finalizacja blikiem.
@kamilev94 dokładnie sprawdzamy ścieżkę zakupową, więc nie może być tu mowy o błędzie z naszej strony. Jeżeli jednak chcesz, mogę poprosić o ponowną weryfikację na podstawie linku polecającego 🙂
Wcześniej było zamawiane dosłownie tak samo i wchodziło, dlatego mnie to dziwi. A była fajna suma punktów. 🙂
Linki z których zostały dokonane zakupy:
https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-16-gb-17922514837?utm_medium=...
https://allegro.pl/oferta/zasilacz-atx-700w-80-plus-bronze-modecom-mc-b88-700fc-120-mm-apfc-18006335...
@kamilev94 dzięki 🙂 Poprosiłam o weryfikację, wrócę do Ciebie z informacją.