anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak punktu Dpd na mapach

Lilith_0
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry już raz pisałam do allegro wiadomość ale widzę że bez skutku. Pod moja firma stoi punkt DPD który na mapach DPD jest oznaczony prawidłowo a na mapach allegro są jakieś totalne herezje. Nie ma tego DPD station który jest i mnie a niedaleko jest oznaczony punkt w totalnie złym miejscu, który jest opisany jako punkt pod innym sklepem.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Lilith_0 Cześć. 🙂 Informacje o punktach pobieramy od Przewoźników. O którym dokładnie punkcie mówisz? Opisz to proszę dokładnie i dołącz zrzuty ekranu, żeby lepiej zobrazować, w czym rzecz. 🙂 

oznacz moderatorów

Lilith_0
#7 Wielbiciel#

Cześć. Z tego co widzę różnica jest taka, że są punkty Dpd pickup i DPD pickup station. Tylko nie rozumiem dlaczego tych drugich nie ma na mapach allegro. Pod moim sklepem (Lewiatan) stoi DPD pickup station. Gdy robiłam zakupy w Mohito to z niego korzystałam, u nich się wyświetla normalnie.

Załączam screen z DPD i allegro. 

Screenshot_2023-11-08-23-50-42-101_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-11-08-23-49-36-716_pl.allegro.jpg

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Lilith_0 Tak jak napisała Ola, mapę punktów odbioru prezentujemy na podstawie informacji, które otrzymujemy od przewoźników. W tej sytuacji najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z DPD. Powinnaś uzyskać wyjaśnienie dlaczego część punktów nie jest udostępnianych dla dostaw towarów z Allegro.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów