Wysłane do allegro przypomienia nic nie dają. Milczą i mają w nosie.Ale....
Kolejny raz przypominam / które to już przypomnienie? /, że nadal czekam na odpowiedź na zgłoszenia - 62101297 z 18 czerwca 2026 r. oraz 62329884 z 29 czerwca 2026 r. Na żadne z nich nie otrzymałem odpowiedzi, pomimo wielu ponagleń i przypomnień.
Allegro nie odpowiada na maile, mimo przyjętych i zarejestrowanych zgłoszeń, ale RACHUNECZEK do zapłaty przysłali w nocy. DRAŃSTWO
@grzesiu148 sprawdziłam oba wskazane zgłoszenia. Dla zgłoszenia o numerze 62329884 otrzymałeś odpowiedź 18 sierpnia z informacją, w jaki sposób możesz złożyć reklamację obsługową. Natomiast zgłoszenie 62101297, zostało zamknięte bez odpowiedzi ze względu na powielanie wiadomości o tej samej tematyce w kilku zgłoszeniach. Zachęcam, aby kwestie związane z tą samą tematyką kontynuować w ramach jednej korespondecji - pomaga to zachować porządek w sprawie.
Sprawdziałaś????? Doprawdy?????A do kogo były kierowane moje wiadomości? A od kogo otrzymałaem/ jak twierdzisz, bo to kłamstwo / Wiec dlaczego wypisujesz głupoty i także kłamiesz? No więc teraz zamilkniesz. Jak bywa w zwyczaju allegro.
@grzesiu148 na forum nie podam publicznie danych osobowych, od kogo czy do kogo kierowałeś wiadomości. Dla zgłoszenia o numerze 62329884, tak jak już wspomniałam - otrzymałeś odpowiedź 18 sierpnia. Zachęcam do sprawdzenia skrzynki mailowej i odszukania maila po tytule wiadomości "Odpowiedź na zgłoszenie nr "62329884"". Proszę Cię więc o niewprowadzanie w błąd innych forumowiczów.
To ty nie wprowadzaj w błąd i nie wypisuj głupot. Nie kierowałem swoich wiadomości do konkretnej osoby z waszego allegro, a gdyby nawet to co to za tejamnica . Odpowiedzi od adresata wiadomości /dwie wiadomości / do dzisiaj nie otrzymałem. NIE KŁAM
@grzesiu148 nie wprowadzam w błąd, w systemie widzę, że otrzymałeś odpowiedź. 🙂 Ponownie zachęcam do sprawdzenia swojej skrzynki mailowej - możesz odszukać naszą odpowiedź po tytule wiadomości, który wskazałam we wcześniejszej wypowiedzi.
A ja ponownie piszę, nie wypisuj głupot. Kłamcy z allegro moga zrobic wszystko, nawet wpierać że wysłali. Nie otrzymałem zadnej wiadomosci od adresata wiadomosci.
@grzesiu148 Sandra nie wypisuje głupot, ani nie kłamie. Otrzymałeś od nas odpowiedź, i ja też mogę to potwierdzić. Proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi i nie obrażanie moderatorów i doradców.
Jeżeli masz jakieś dodatkowe pytania poza tym, na które otrzymałeś już odpowiedź, jesteśmy do dyspozycji.
Kolejne kłamstwo. Wskaż aztem kiedy i od kogo otrzymałem te odpowiedzi o których tak ochoczo piszesz. Chodzi o odpowiedzi od adresatów wysłanych wiadomości? To co widzisz w waszym oszukańczym systemie to zapewne odpowiedzi konsultantów, tylko, że to nie do nich były adresowane moje maile. Czy się mylę? Nie. Więc wnoszę pnownie-NIE KŁAM. Doczytaj a nie po łebkach, jak zwykle w allegro.
@grzesiu148 tak, otrzymałeś odpowiedź od konsultanta. W której przekazaliśmy informację, że zarząd, od którego oczekiwałeś odpowiedzi nie prowadzi korespondencji z klientami. Przesłaliśmy Ci także link do reklamacji obsługowej.
To, że ty nie uznajesz tej odpowiedzi, nie znaczy, że ona nie istnieje. Także kwestię odpowiedzi na korespondencję uważam za zamkniętą.
Ponawiam również prośbę o zachowanie kultury wypowiedzi.