anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak Smart Monet za zakup

Client:131954779
#7 Wielbiciel#

Witam. Sprzedający miał w swojej ofercie promocję 100 Smart! Monet za zakup, a otrzymałam jedynie 20 Monet. Proszę o pomoc.

Nr zamówienia: 49396f20-08bc-11f0-95cb-39f5579ac846

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:131954779, czy monety nie są dostępne tutaj? Jeśli nie, skontaktuj się z nami w formularzu

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:131954779
#7 Wielbiciel#

Są, ale tylko 20. Chyba wiem w czym problem: mam konto krócej niż 365 dni, więc obowiązuje mnie limit Monet, bez względu na to ile sprzedawca zaproponował w ofercie?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:131954779 Zgadza się, godnie z regulaminem promocji Smart Monety:

"Zbieranie Smart! Monet w ramach jednego Konta podlega następującym limitom:

a. dla Uczestników, którzy posiadają Konto w Allegro przez okres krótszy niż 365 dni:

20 Smart! Monet w ciągu miesiąca, przy czym za miesiąc przyjmuje się czas od pierwszego do ostatniego dnia danego miesiąca, w którym Uczestnik dokonał Transakcji na Allegro. Przekroczenie powyższego limitu nie skutkuje naliczaniem kolejnych Smart! Monet.
50 Smart! Monet w ciągu roku, przy czym za rok przyjmuje się czas od 1 stycznia godz. 00:00:01 do 31 grudnia godz. 23:59:59 danego roku, w ciągu którego Uczestnik dokonał Transakcji na Allegro. Przekroczenie powyższego limitu nie skutkuje naliczaniem kolejnych Smart! Monet."

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów