Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygrałam aukcję na Allegro lokalnie w dniu 13 września br od użytkownika Dukat12_2005. Nr płatności: fd416a90-90d2-11f0-8e7f-55e86f66c26b
Brak wysyłki tpwaru.
Rozpoczęłam dyskusję. Brak reakcji. Dostaję jedynie automatczne komunikaty od serwisu.
Nie mogę zgłosić reklamacji i żądać zwrotu płatności ponieważ w allegro nie wyświetla mi się zakup w menu rozwijanym.
OCZEKUJĘ pilnego rozwiązania sprawy.
Jak nie masz przedmiotu w kupionych, to albo dokonałeś "zakupu" na fałszywej stronie, która tylko wyglądała jak Allegro, albo dokonałeś zakupu poza Allegro (np przelewając bezpośrednio na konto sprzedawcy). W obu przypadkach Allegro ci nie pomoże.
Witam.
Co masz na myśli pisząc "Rozpoczęłam dyskusję. Brak reakcji. Dostaję jedynie automatyczne komunikaty od serwisu." i jednocześnie "Nie mogę zgłosić reklamacji i żądać zwrotu płatności ponieważ w allegro nie wyświetla mi się zakup w menu rozwijanym." bo to się wyklucza.
Może szukasz nie w tym "menu rozwijanym". Szukasz na Allegro, a powinnaś na Allegro Lokalnie. To dwa różne serwisy, choć do jakiegoś stopnia się zazębiają.
W wersji przeglądarkowej zakupy z Lokalnie są tu:
https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
A i na Allegro można oczekiwać "pilnego rozwiązania sprawy", co nie znaczy że Twoje podejście do kwestii "pilne" będzie takie samo jak tych, którzy powinni Ci pomóc rozwiązać problem. "Pilne" jest bardzo względne...
Poza tym sprzedawca ma na wysyłkę 7 dni, o ile w ofercie nie napisał inaczej, a Twoje żądanie "zwrotu płatności" powinno być poprzedzone działaniami formalnymi wzywającymi sprzedawcę do wydania nabytej rzeczy.
Pozdrawiam. Marek.
@sevillana1 widzę, że poprosiłaś już nasz zespół o zabranie głosu, więc na razie poczekaj proszę cierpliwie. Jeśli nie nastąpi to do jutra, napisz proszę tutaj ponownie. Wówczas będziemy działać.