Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Moje konto na Alegro posiadam już 2 lata 10 tygodni i pare dni. Otwierałam je przez Facebooka lub, Google. Pare dni temu wyskoczyło mi, że musze sie zalogowac , podać login i haslo. To też czasami robiłam z tym, że hasło bylo wpisane na stałe. No i super, weszłam na swoje konto a tam - jest wszystko wyczyszczone 😱😵😡. Gdzie są towary, które przez te lata kupiłam????? To samo zrobiło sie w telefonie, na szczęscie po wyłączeniu telefonu i ponownym zalogowaniu, wszystko wróciło do normy. ( oprócz tego, że pokazuje raz 2lata 10 miesięcy i pare dni a potem 1,5 roku i cos tam 🙄🤔😤. Natomiast w laptopie pokazuje mi jak długo jestem już na Alegro, ale moich zakupionych do tej pory towarów brak. Co jest grane !!!!!!. Chce odzyskać moje zakupione towary, ponieważ nie mam jak zrobić reklamacji na masażer. Kolejny raz ten sam masażer Sanitas Sem 44 - dwa kanały i cztery elektrody ), po kilku tygodniach użytkowania zaczął przerywac. Są dwa wejscia i styki przerywają działanie masażera. Jestem już po 10 operacji i potrzebuję tego masażera, WYMIANY NA SPRAWNY, DOBRZE DZIAŁAJĄCY, albo ostatecznie zwrotu pieniędzy. OSTATECZNIE... PROSZĘ TO NAPRAWIĆ, MUSZĘ ZROBIĆREKLAMACJĘ ...POZDRAWIAM.
Zakupy są widoczne tylko do 2.5 roku na Allegro.
Po pierwsze cały czas loguję się tak samo, zmienione jest tylko haslo a po drugie masażer był kupiony wczesniej niż te 2.5 roku. Co robić???
@Client:102364069 Nie logujesz się na to samo konto. Nawet teraz piszesz z konta o loginie Client:10236406
Jeśli zakup robiłaś dawniej niż 2.5 roku, to historię zakupów pobierzesz zgodnie z instrukcją: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/rodo-jak-mozesz-pobrac-swoje-dane-os...
Ile urządzeń w domu tyle kont allegro 😎
xd
@Client:102364069 Zaloguj się na prawidłowe konto (czyli to, z którego robiłaś zakupy). Jego login to Lakipoti1234
Cały czas tak robię. nic z tego nie rozumiem. jestem artystką i dla mnie to jest czarna magia. Zawsze loguję się tak samo. Mam tylko jedno konto a skąd Ty wiesz jaki ja mam login??? Czy to nie sa poufne informacje🤔
@Client:102364069 Jestem pracownikiem Allegro i staram Ci się pomóc.
@Client:102364069 Ja jestem milusim szczurkiem, w razie artystycznego nieładu mogę zastąpić myszkę 🙂
Po zalogowaniu sie na konto, zobaczyłam, że zostały wyczyszczone wszystkie dane na temat moich zakupionych produktów a musze zrobic reklamację.😒😟. Czytalam jak się robi kopię, ale nic z tego nie rozumiem.. Pomóżcie mi odzyskac moje dane. Pozdrawiam 🤗
Nadal jest Client:102364069
A przy lokowaniu w polu login podajesz Lakipoti1234
To ja już nic nie rozumiem. Zalogowałam sie jako Poti.......Nie wiem co mam zrobić.😭
Wylogować się najpierw. jest tam inny mail - musi być inny.
Dzieki za sugestie , ale ja mam tylko jeden login, jedno hasło i cały czas loguję się tak samo. Jeżeli loguję Lakipoti1234, to dlaczego jestem na koncie Klient??? nic z tego nie rozumiem. po drugie, jak chciałam Wam odpowiedzieć, to wyskoczyła informacja, że takie posty nie istnieją...Zgłupiec mozna, ja dostaję już **piiip**.....y !😠!!!! Nie wiem już co mam robić...Olcia,prosze o jeszcze jednego linka z kontaktem telefonicznym do Alegro.🤗
Dzięki wielkie, sprubuję. Zostan jeszcze chwilke w kontakcie ze mną, proszę🤗
🤗
@Client:102364069 W formularzu kliknij kolejno:
-> KUPUJE
-> w treści wiadomości napisz np. "problem z logowaniem"
-> wybierz sposób kontaktu (pomarańczowy przycisk niżej)
-> pojawi się okno z czatbotem Alliną, wybierz na dole "Nie, nadal potrzebuję pomocy"
-> Zamów rozmowę telefoniczną
Zamówiłam kontakt telefoniczny, ale tam nie było gdzie wpisać godziny kontaktu???