Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałem zwrotu paczki do allegro one box w czwartek 1 luty o godzinie 14.32 (nadanie) . Od tamtej pory status nie zmienił się, jedynie jest komunikat paczka jest nadana. Nadal mam ten sam kod do nadania zwrotu ten sam, który już wykorzystałem. Nie wiem co dalej dzieje z tą paczką. Termin zwrotu paczki mija za 9 dni.
DATA ZGŁOSZENIA I NUMER ZWROTU
31 sty 2024 13:05 PQ3P/2024
@marekradkowski norma, pewnie kurier jej nie odebrał, czasem tak zalegają, lub wyruszy i się nie aktualizuje droga, a wskoczy dopiero jak odbierze sprzedawca 😄
Terminem się nie martw, nadana została zgodnie w ustawą konsumencką więc sprzedawca rozliczy ją bez problemu tyle że pewnie dopiero jak dostanie paczkę 😄
@marekradkowski Taki brak śledzenia to często się zdarza, jeżeli to zwrot ze Smartem i w w czasie zgodnym to nie przejmuj się, pilnuj tylko zebu sprzedający zwrócił Ci środki w 14dnioach max od chwili odstąpienia od umowy zakupu, zwrotu.
@marekradkowski Dziękuję za informację, działamy już w tej sprawie, skontaktowaliśmy się z Przewoźnikiem.
Dzień dobry
Dokonałem zwrotu paczki do allegro one box 6 grudnia zwrot został nadany o 17:04 do dziś nie zmienił statusu z (zwrot nadany)
Gdzie trzeba pisać w tej sprawie?
DATA ZGŁOSZENIA I NUMER ZWROTU
6 grudnia 2024 13:51 3G4Q/2024
@koliber1988r Zgłosiłam interwencję do oddziału w sprawie Twojej paczki.
@koliber1988r Wracam do Ciebie z informacją w sprawie paczki. Brak aktualizacji statusu wynika, z awarii Automatu. Za powstałe niedogodności przepraszam, już działamy, aby kurier odebrał Twoją paczkę.
Dziękuję za pomoc 🙂