anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zniżki w sekcji “Twoje zniżki”

Client:45257139
#7 Wielbiciel#

Jakis czas temu użyłem kodu na kategorię Kultura i Rozrywka, nie było żadnych problemów i z tego kodu zostało mi 1,10zl. Dziś dodałem kolejny kod, który jest przypisany do mojego konta, widzę go na swoim profilu, ale dokonując transakcji (płatność z góry, kategoria to Kultura i Rozrywka) nie ma mojego nowego kodu w sekcji ze zniżkami. Co ciekawe, reszta starego czyli 1,10zl jest, natomiast nowy już nie. 

Uprzedzając oczywiste pytania, które zapewne padną:

- Kod jest na kategorię Kultura i Rozrywka, podobnie jak produkt który kupuje

- Płatność jest wybrana z góry 

- Kod jest z tego samego źródła co poprzedni, i wcześniej nie było z tym żadnego problemu 

- Kupon spełnia wymogi regulaminu 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:45257139 Podaj numer lub link do oferty 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:45257139 Dzięki, zweryfikuję tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią 🙂 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:45257139 W ofercie dostawa to przesyłka elektroniczna, a ta forma dostawy wyklucza możliwość użycia karty.

Kartą Podarunkową nie można płacić:
za koszty dostawy Towarów,
w ramach Allegro Lokalnie,
w ramach ofert eBilet,
jeśli w ramach Transakcji Kupujący korzysta z produktów kredytowych, w tym ratalnych, usługi Allegro Pay lub usługi Raty PayU,
jeśli w ramach Transakcji Kupujący wybrał opcję płatności przy odbiorze Towaru,
za Towary o charakterze niematerialnym (m.in. dobra cyfrowe), w tym oferowane wyłącznie z dostawą w formie elektronicznej,
za Towary z kategorii “Kolekcje i sztuka” oraz podkategorii “Kody i doładowania” z kategorii “Kultura i rozrywka”,

oznacz moderatorów

Client:45257139
#7 Wielbiciel#

To czemu w takim razie mogę użyć starej karty podarunkowej, na to samo zamówienie, która jest dokładnie z tego samego źródła i poprzednio także była używana na “Kody i Doładowania”? 

Dziękuję za odpowiedź, ale tak jak mówię,  gdyby nie dało się używać kodów na ową kategorię, to pewnie nie mógłbym użyć starego kodu, a jednak mogę 🙂 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:45257139 Regulamin zmienił się 1 lipca. Poprzednią kartę zapewne zakupiono wcześniej, przed tym terminem? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:45257139 Po 1lipca po cichu zmieniono regulamin, nawet 1lipca nikt o tym nie wiedział a zakupione karty podarunkowe kupujący nie wiedzieli co z tym zrobić.

oznacz moderatorów

GIBbeer
#7 Wielbiciel#

Żenada w wykonaniu Allegro, mam parę kuponów na karcie i teraz nie mam co z nimi zrobić...

oznacz moderatorów

Client:33673493
#7 Wielbiciel#

No właśnie,nie wiem dlaczego nie mogę obniżyć ceny np. karty podarunkowej do steam,kartą podarunkową allegro. Przecież allegro już dostało za nią pieniądze,co ich to obchodzi na co użyję ten kupon

oznacz moderatorów