Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wyżej sprzedający deklaruje zwrot allegro zamyka temat a kasy jak nie ma tak nie ma miesiąc od tego czasu wertuję konto co kilka dni i nic bank mógł zapodziać kasę czy jak. Czy sprzedający jednak kasy nie wysłał a allegro się nie dopatrzyło dyskusji nie można wznowić bo bot ciągle piszę że kasa zwrócona. Dodam że na **piiip**s takie sprawy to w 24h i załatwione wystarczy że do paczkomatu przesyłke wsadzę ze zwrotem więc to allegro chyba schodzi na🐈 to nie pierwszy m9n przypadek niesmaku z allegro przy innym zwrocie też był zgrzyt bo wysłałem do zwrotu dwie pompy a allegro protect zwróciło za jedną a do tego sprzedający nie odebrał towaru i musiałem pokryć koszty transportu zwrotnego i oczywiście watrość uszkodzonego towaru po mojej stronie gdzie zwrot pokrył tylko 40 procent wartości lipa straszna się robi
@marko574 rozwiń szczegóły zakupu , przejdź do szczegółów zwrotu , wróć do nas z informacją .
Kupiłem czujnik poziomowania xenonów w opisie pasuje jak ulał życie pokazuje że to zupełnie inny czujnik natychmiast odesłany po kilku tygodniach otrzymuje info że sprzedający zwróci i tyle nic się nie dzieje po założeniu dyskusji następuje nagły zwrot akcji przedsjący znów deklaruje zwrot pełnej wpłaty allegro zamyka temat i uznaje że sprawy nie ma czekam na kasę i czekam i czekam sprawdzam konto tzn wpływy za produkt i nic zaraz miesiąc od zwrotu i nic sucho wie nie wiem czy sito allegro ma dziury bo odświeżam stronę banki nawet dziś kilka razy i magicznie się wpłata nie pojawiła