Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, proszę o pomoc @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ , bo widziałam, że już komuś pomogły w ponownym otworzeniu dyskusji lub kogokolwiek innego kto ma taką możliwość. Przez pomyłkę zamknęłam dyskusję (oznaczyłam jako rozwiązaną).
Numer zamówienia 5352fa61-3a01-11ef-85a3-313e14c8f5a9, zakup z dnia 4 lipca 2024, przedmiot niezgodny z opisem, odesłałam przedmiot na swój koszt, sprzedający odebrał paczkę 31 lipca 2024 (Data zgłoszenia i numer zwrotu 19 lip 2024 08:32 PQZR/2024), do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za zakup.
Dodam, że pisałam już w tej sprawie dwa razy do allegro, ale nikt nie odpowiedział 😕 a konto sprzedającego zostało po zakupie zablokowane więc najprawdopodobniej natknęłam się na oszusta 😕
Ale przecież masz tam opcję samodzielnego zgłoszenia w sprawie ponownego otwarcia sporu.
Na górze "Dyskusja zakończona. Nie możesz porozumieć się ze sprzedającym? Zgłoś ponownie problem." Gdzie ostatnie zdanie jest linkiem do formularza.
Właśnie tam pisałam
Allegro ostatnio ma opóźnienia w odpowiedziach, zapewne przez to, że jest ogromna ilość pytań i skarg na ich nowy, jakże "wspaniały" system wyświetlania ofert.
W takim razie wychodzi na to, że muszę uzbroić się w cierpliwość 🙄 Dzięki!