anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zwrotu wpłaty po 8 miesiącach

dani34
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry Allegro,

Piszę, gdyż chciałem zgłosić Wam problem którego jeszcze nierozwiaxaliście. Wczoraj przypadowo przeczesałem swoje zwroty produktów na allegro z ciekawością czy za wszystkie otrzymalem zwroty kasy.

Okazuje że od Marca jeden wisi pomimo dostarczenia paczki w Waszym trackingu.

Sprzedający chciał zaoszczędzić ale nie w tym problem.

Chodzi o to żebyście to wy informowali sprzedającego z automatu że minęło 14dni i czas na zwrot mija itp. Kupujący niezawsze to śledzi tym bardziej jak ma dużo zwrotów. Dodatkowo brakuje w filtrze takiej opcji gdzie wciąż oczekuje się na zwrot żebym mógł szybko wyfilyrować kto mi zalega że zwrotem kasy za odesłany produkt.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

O jaki zwrot, zakup chodzi?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

Hello @dani34 ale to, Ty jesteś sprzedawcą, dlaczego uważasz, ze Allegro ma za Ciebie "odwalać" robotę🤔  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dani34 zachęcam do zgłoszenia tego pomysłu tutaj.
Jeśli chodzi o zamówienie z marca, to podaj proszę jego numer. Sprawdziłam jedno zamówienie, które zwróciłeś w tym miesiącu (nr ffb49540-ea1d-11ee-bdd7-93f86792e7b3) i sprzedający zwrócił za nie wpłatę (24.04.2024). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@la_nika Monia proszę Cię, nie zachęcaj  do składania takich postulatów, tam naprawdę jest mnóstwo naprawdę poważnych rzeczy, a takie roszczeniowe sprawy, tylko tworzą niepotrzebną kolejkę😔

oznacz moderatorów