Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po 15 latach na portalu napotkałem na ciekawą sytuację. Zakup na Allegro Lokalnie z dnia 15.01 - sprzęt dotarł uszkodzony. Sprzedający sam wyszedł z inicjatywą odesłania towaru i zwrotu poniesionych kosztów. Po odesłaniu towaru sprzedający postanawia zgłosić reklamację u przewoznika i prosi o "chwilę" cierpliwości. Dziś mija 30 dni od złożenia przez niego wniosku - w dyskusji twierdzi, że nie otrzymał decyzji... Mój wniosek poprzez Allegro Protect został wstrzymany do czasu dołaczenia do dyskusji decyzji przez sprzedajacego...
Sytuacja patowa. Minął ustawowy czas na rozpatrzenie decyzji przez przewoźnika, więc rzekomo powinna zostać uznana. Sprzedajacy twierdzi swoje, a fakt natomiast jest taki, iż ja od ponad miesiąca nie mam towaru i pieniędzy. Co teraz? Spotkał się ktoś z czymś takim?
Uważaj bo po 30dniach jak trwa dyskusja to się automatycznie zamyka, musisz odznaczyć jako nierozwiana. Tak, były takie tu sytuacje opisane ale na co czeka Allegro? nie wiem, sądzą że nie mają kasy na Allegro Protect. zapytajmy moderację: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo cenna informacja. Tylko co da oznaczenie dyskusji jako niezwiązana jeśli Allegro Protect wstrzymało wniosek? Sprzedający może tak przeciągać sprawę w nieskończoność.
@Djdidzejek widzę, że w dyskusji jest już obecny nasz pracownik i poprosiliśmy sprzedającego o załączenie potwierdzenia złożenia dyskusji.
Jeśli dzisiaj do końca dnia się nie odezwie poproś o naszą pomoc w dyskusji ponownie. Nie m,artw się możesz liczyć na nasze wsparcie w tej sytuacji.