Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, nie mogę kupić oferty za 1 zł. w Catcher gdyż wyskakuje komunikat, że mam jakieś nieopłacone zakupy w koszyku, podczas gdy koszyk jest pusty.
Tu wszyscy mają z tym problem, te zakupy to "propaganda" nikomu nie udało się tak kupić.
@elina222 masz nieopłacony rachunek za usługi Allegro (aktualne saldo znajdziesz w tej zakładce), więc opłać je proszę i sprawdź, czy problem zniknie.
Dziękuję, rzeczywiście był jakiś rachunek do zapłaty. Po opłaceniu problem został rozwiązany lecz tylko na chwilę, dalej nie mogę kupować.
jestem ciekawy czy to rzeczywiście był jakiś problem z nieopłaconymi rachunkami czy przypadkowy komunikat ? Bo problem z catcherem ewidentnie istnieje a właściwie z możliwością zakupienia czegokolwiek za 1zl i to już od poprzednich edycji co było tu wielokrotnie już poruszane w innych wątkach . Dziś miałem problem także z ofertą droższa niż 1pln. Udało mi się przejść do koszyka jedynie po to aby w nim otrzymać informację,że oferta została wyprzedana ...
Tak, był nieopłacony rachunek, o którym nie miałam pojęcia. Po opłaceniu problem został rozwiązany... lecz tylko na dwa dni. Potem zaczął wyskakiwać inny komunikat że nie mogę kupić, nie wiem o co chodzi, więc dałam sobie już spokój z tym całym Catcherem...