Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szukając angielskich wersji książek ekonomia/marketing jest ichjakieś 600. Tyle że zdecydowana większość jest po polsku... a sprzedający w swoich opisach w formularzu aukcji (do filtrów) dają informację że książka jest w angielskiej wersji językowej - to szkodzi Allegro - bo wyniki filtrowania są złe i moje zadowolenie z serwisu spada. @msniezek czy Allegro może coś z tym zrobić?
https://allegro.pl/kategoria/ksiazki-naukowe-i-popularnonaukowe-marketing-i-zarzadzanie-322663?stan=...
@ElAmigoBuBu "...to szkodzi Allegro - bo wyniki filtrowania są złe i moje zadowolenie z serwisu spada."
Troszkę się mylisz, dla Allegro już nic nie jest w stanie zaszkodzić, tutaj nic nie działa tak jak powinno. Ale cieszymy się że jeszcze jesteś w gronie zadowolonych użytkowników, chociaż zadowolenie spada. To normalne że spada.
Jeszcze uwaga do tytułu: "Celowe wprowadzanie w błąd" Na ogół sprzedający nie wprowadzają w błąd, natomiast są zobowiązani do przypisania sprzedawanego przedmiotu to odpowiedniego kodu w katalogu produktów Allegro. Jeśli książka w katalogu będzie pisana w języku chińskim to sprzedający może ją sprzedać w języku chińskim mimo że jest napisana w innym języku. Trochę to skomplikowane ale tak niestety to działa.
Ale powinieneś być zadowolony bo książka jest zgodna z katalogiem Allegro. A zadowolenie klienta to rzecz najważniejsza.
@ElAmigoBuBu pod każdą z ofertą masz przycisk z możliwością zgłoszenia oferty która łamie regulamin lub błędne połączenie z katalogiem.
@ElAmigoBuBu Cześć. Rozumiem, że takie sytuacje mogą denerwować, ale mamy ponad 250 milionów oferty i nie jesteśmy w stanie każdej sprawdzić bez pomocy naszych klientów, dlatego jeśli widzisz ofertę z błędnymi parametrami, to zgłoś ją do nas przez specjalny formularz: https://allegro.pl/zglos-naruszenie/oferty (ten formularz znajdziesz również w samej ofercie w dolnej części strony "Zgłoś naruszenie zasad").
@ko_alka @Client:44052296 Macie doskonałe porady...😂
Kojarzy mi się taka analogia:
Chcę kupić książkę w księgarni a sprzedawca mówi mi: Owszem chętnie sprzedam ale pod warunkiem że posprzątasz mi w magazynie bo nie mogę tego wydawnictwa znaleźć. Ale jest na pewno!
Mam 250 milionów książek i prawdopodobnie nie odnajdę tej książki w tym stuleciu.