Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć.
Chciałem zglosić problem z cenami produktów na allegro.
Na przetrzeni paru tygodniu zauważyłem dziwne praktyki sprzedajacych.
Cena przedmiotu widocnie była niższa w pewnych okresach niż jest obecnie, a mimo to posiada labelke allegro najnizsza cena. Jest to trochę mylące ponieważ cena jest tylko obecnie w tym momencie najnizsza.
Prosilbym o dodanie weryfikacji cen do konkretnego produktu na osi czasu, aby uzytkownik w latwy sposob mogl zobaczyc czy cena nie jest niepotrzebnie wyolbrzymiona. A roznice czasami dochodza do nawet 1000 zlotych.
Pozdrawiam.
To już stara praktyka. W związku z tym, że po kilku tygodniach od zamknięcia aukcji w związku z wyczerpaniem produktu i oczekiwaniem na kolejną dostawę - ALLEGRO LIKWIDUJE - KASUJE - nasze oferty, trzeba uciec się do kombinowania. Podnosi się cenę, żeby nikt tego przedmiotu nie kupił. Oferta sobie wisi. Później, po dostawie cena wraca do poprzedniej.
POMOGŁEM ?
Dobrze wiedzieć, dzięki za informacje.
Jednak nie zmienia to faktu, ze jako laik, ktory gdyby nie siedzial przez pare tygodni i ogladal konkretnie jedna oferte to bym nie wiedzial, ze to nie jest najnizsza cena. Tylko uwierzylbym zapenienia allegro ze jest to najnizsza cena.