anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ceny przedmiotów sprzedawanych w ramach Smart! Week

filatelista_2007
#10 Popularyzator#

Zastanawia mnie, czy oferty w smart weeku takie jak np. najnowsze walizki WITTCHEN przecenione z 500ZŁ na 79zł to nie jest jawne oszustwo?

Ludzie się rzucili jak na świeże bułeczki - nie ukrywam, że sam prawie kupiłem widząc TAKĄ PROMOCJĘ. Na głównym banerze ze strony głównej szczycą się, że walizka jest TANIEJ O 420ZŁ!

https://allegro.pl/oferta/walizka-wittchen-kabinowka-szara-56-3a-651-01-9722180853

https://allegro.pl/oferta/walizka-wittchen-kabinowka-rozowa-56-3a-651-34-9722180918

Przecież ten produkt nigdy nie miał takiej ceny - można go kupić na oficjalnej stronie WITTCHEN i na allegro za 119zł!

Najbardziej mnie martwi, że te oferty wystawił "Oficjalny sklep Allegro".

A wy co o tym sądzicie?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@filatelista_2007  przecież to jest normalna taktyka promocji i wyprzedaży, pierw podnosimy ceny a potem robimy promocję 🙂  Kto naiwny łapie się 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

filatelista_2007
#10 Popularyzator#

Zdaje się, że Allegro regulaminowo zabrania takich praktyk, a następnie samo je stosuje? 😄

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@filatelista_2007 skąd dokładnie wiesz, że ten przedmiot nigdy nie miał takiej ceny? Zazwyczaj na początku sezonu, po premierze przedmioty mają wysoką cenę, która z czasem jest obniżana. Również na stronie Wittchen ta walizka ma przekreśloną cenę 499 zł. A oferta w ramach Smart! Week jest (a raczej była, bo już się zakończyła) o kolejne 40 zł tańsza niż tam.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Ten przedmiot mógł mieć taką cenę w katalogu, w broszurce reklamowej itp, ale moim zdaniem nikt za taką cenę go nigdy nie kupił. Nie wierz w przekreślone ceny 🙂

oznacz moderatorów

DarkStoorM
#17 Koryfeusz#

Promocja 85% 🙂  bardzo realne 🙂

Średnią cenę widzę 119zł na internecie, ale rozumiem, że 33% "promo" to wizualnie za mało 😉

Ciekawi mnie jaka była ich cena zakupu. Pewnie około 45zł net 😉

oznacz moderatorów