Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć!
Czy można jakoś ustawić, by "Chcę otrzymać fakturę" było domyślnie zaznaczone?
@Client:39097131 niestety nie, przy każdym zakupie konieczne jest zaznaczenie chęci FV w Formularzu Dostawy i Płatności:
Natomiast dziękuję za sugestię.
To jest strasznie denerwujące.
Kiedyś było to zaznaczone na koncie firmowym i wszystko było ok.
Teraz już kilka razy musieliśmy zwracać towar, bo ktoś w Allegro wymyślił sobie, żeby to domyślnie odznaczyć.
Na koncie firmowym znacznik "Chcę otrzymać fakturę" powinien być domyślnie ZAZNACZONY.
To dziwne bo ja za każdym razem robiąc zakup prywatny muszę właśnie odznaczać okienko z fakturą.
Za każdym razem jest domyślnie zaznaczone jak przechodzę do podsumowania to jest domyślnie zaznaczone.
U nas też tak było, ale od jakiegoś miesiąca się to zmieniło i kompletnie nie wiem co z tym zrobić.
W tym temacie mam małą sugestie, że po przejściu z konta zwykłe na firmowe to checkbox będzie ustawiony z automatu.
Od 14 lat mam konto firmowe.
@kapelanczyk @komis-bell @gdvorek nie zagłębiałem się w temat , ale czy ustawienie widoku na biznesowy nie spowoduje automatycznego oznaczenia FV ? bo rzeczywiście czasem mam automatyczne oznaczenie , a czasem nie ....
A jak ustawić widok n a biznesowy?
@kapelanczyk po przestawieniu na biznesowy nie będziesz widział ofert , w których sprzedawca nie deklaruje wystawienia FV
Faktycznie, to było to!
Przyznam się, że nawet nie wiedziałem, że takie widoki istnieją.
Dzięki.
@gdvorek powinienem zatrudnić się jako moderator 🙄
@mdrogeria zgadzam się. Byłby z nas niezły duet moderatorski 😎